Applybau kabul aldım

Huxly

Hectopat
Applybau programını duymuştum ve başvurmaktan zarar gelmez diyerekten başvuruda bulundum ve kabul aldığımı gördüm. Ancak burs miktarı belli değildi. Biraz araştırdım ancak bazı kişilerin burs miktarlarını öğrendikleri bazılarının mülakatlara çağrıldıklarını gördüm. Bu deneyimi yaşamış birisi var ise aranızda yardımcı olabilir ise mutluluk duyarım.

@Huxly Ben de bir benzeri durum yaşadım, ben de geçtiğimiz günlerde kabul mektubu aldım fakat 2. aşama veya mülakata tâbi tutulmadan direkt burslandırılma sürecime geçildiği(burs oranım belirsiz)bilgisi verildi.Bu olay olumlu yoksa olumsuz bir durum mu hala kestiremiyorum burs sonucuma nasıl bir etkisi olacağını merak ediyorum açıkçası eğer herhangi bir bilgiye ulaşırsan bana da bilgi verirsen çok sevinirim

Tam burslu mu kabul aldın? Çünkü genelde tam burslu almıyorlar.

@Hella hayır belirsiz, fakat %100 almam hayal gibi bir durum, en azından alternatif olarak iyi burs oranı işime yarayabilir. Hakkımıza hayırlısı olsun bakalım 1 ay sonra açıklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hella hayır belirsiz, fakat %100 almam hayal gibi bir durum, en azından alternatif olarak iyi burs oranı işime yarayabilir. Hakkımıza hayırlısı olsun bakalım 1 ay sonra açıklanıyor.
Umarım. Ben de başvurmayı düşünüyorum, sizi öne çıkaran şeyler nelerdi sizce?

Bu ilk burs mesajını neredeyse başvuran herkese yollamışlar sanırım. Bence bu olay tamamen öğrenci yerine müşteri çekmeye yönelik bir şeye dönüşmüş.

Böyle bir üniversitenin ticarethane olarak böyle bir yönteme başvuracağını düşünmek bile tüylerimi ürpertiyor. Umarım sadece amaçları yetenekli öğrencileri bünyelerine katmaktır.

Kesin bir bilgi yok elimde ben de sağdan soldan duyduklarımla yazdım. Yine de bence mülakatlara falan gidin burs oranı ortaya çıkınca anlaşılır zaten. Birkaç kişi daha söyledi bu tarz şeyleri. Söylediklerini yorumlayınca ticarethane gibi duruyor gerçekten.

merhaba bende başvurdum bana sadece kabul mektubu geldi takvime bakarak burs oranı paylaşılacaktır diyor 2.aşama var ama bana 2.aşama ile ilgili herhangi bir şey gelmedi sizlere geldi mi ne yapmam gerekiyor bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…