Huawei emui Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 134 1 Ağustos 2020 #1 Uygulama şuanda indiriliyor diyor. İnternette sıkıntı yok, onu anladım dışarıdan uygulama yükleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
Uygulama şuanda indiriliyor diyor. İnternette sıkıntı yok, onu anladım dışarıdan uygulama yükleyemiyorum.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 1 Ağustos 2020 #2 Huawei emui dedi: Uygulama şu anda indiriliyor diyor. İnternette sıkıntı yok, onu anladım dışarıdan uygulama yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ipa olarkmı sınırlı sayıda. İpa uygulamalar bulunuyor. İpa yı yükleyip ayarlardan profile izinvermeniz lazım 20 gün sonra imsa siliniyor uygulamayı tekrar yüklemeniz lazım.
Huawei emui dedi: Uygulama şu anda indiriliyor diyor. İnternette sıkıntı yok, onu anladım dışarıdan uygulama yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ipa olarkmı sınırlı sayıda. İpa uygulamalar bulunuyor. İpa yı yükleyip ayarlardan profile izinvermeniz lazım 20 gün sonra imsa siliniyor uygulamayı tekrar yüklemeniz lazım.