AppStore İçin USB Ethernet Adaptörü olur mu?

Hangi konu ile ilgili. Yani neyi fix etmek istiyorsun onu söylersen daha fazla yardımcı olabilirim. Bu arkadaşımız App Store, ITunes vs gibi özellikleri kullanamadığı için bu işlemleri yapıyoruz. Bahsettiğin eğer Chameleon Wizard ise o zaten Chameleon Bootloader ayarlarını komutlar ile uğraşmadan direk grafik arayüzle halletmek için yazılmış bir araçtır. İstediğin tüm bootloader ayarlarını burdan rahatlıkla yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim Emre bey. Hemen deniyorum. İnşallah olur. İlginize de ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek. Hayırlısıyla bir video anlatım yapabilirsem bu sorunların çözümlerini göstericem inşallah. Bir türlü nasip olmadı.

Malesef. Bu ayarları yaptığımda ise bilgisayar açılırken apple logosu çıkıyor daha sonra tam giriş ekranı geleceği vakit siyah bir ekranda takılıyor. USB den boot edip hex kodunu silince düzeldi. Herhangi bir kernel panic almadım ama siyah ekranda takılıp kaldı. İki defa açmayı denedim. Sanırım donanım olmadığı için böyle yapıyor ya da benim hata yaptığım bir yer var.

Zaten o şekilde. Sorun o değil. HEX kodunu girince siyah ekran geliyor.

Sorun Hala devam etmekte arkadaşlar. Acaba farklı çözüm önerileri var mıdır? Bu nasıl çözülür eldeki durumlar dahilinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…