D diglam Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 33 25 Ekim 2013 #1 AppStore iLife, iWork ve Aperture trial veya eski versiyonlarını kurduğunuz zaman, update ediyor ve satın alınmamış olsa bile purchased kısmına ekliyor
AppStore iLife, iWork ve Aperture trial veya eski versiyonlarını kurduğunuz zaman, update ediyor ve satın alınmamış olsa bile purchased kısmına ekliyor
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Ekim 2013 #2 Bug değil, artık bu yazılımlar ücretsiz. 22 Ekim lansmanını izlemediniz mi?
D diglam Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 33 25 Ekim 2013 #3 1 Ekimden sonra alınan yeni Mac ler için ücretsiz diye biliyorum.
S sipazilla Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 3 25 Ekim 2013 #4 App store da GrageBand dışında hepsi ücretli görünüyor.
M maladjusted Ziyaretçi 27 Ekim 2013 #5 Sadece GarageBand bedava gözüküyor, diğerleri yeni Mac'lerle geliyor, Aperture her zaman paralı yine...
Sadece GarageBand bedava gözüküyor, diğerleri yeni Mac'lerle geliyor, Aperture her zaman paralı yine...
D diglam Hectopat Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 33 27 Ekim 2013 #6 Clover ile boot etmek ve osx dilinin ingilizce olması gerekiyor. Ben denedim iWork, iLife Aperture full sürüme update etti ve purchase kısmına ekledi.
Clover ile boot etmek ve osx dilinin ingilizce olması gerekiyor. Ben denedim iWork, iLife Aperture full sürüme update etti ve purchase kısmına ekledi.
M maladjusted Ziyaretçi 11 Kasım 2013 #7 Böyle bir sınırlama koymak çok yanlış olur, Clover sadece bir bootloader, dil ile de alakası yok, benim Mac Mini'yi update ettiğimde de oldu.
Böyle bir sınırlama koymak çok yanlış olur, Clover sadece bir bootloader, dil ile de alakası yok, benim Mac Mini'yi update ettiğimde de oldu.