Appvshnotify.exe virüs müdür?

Arda78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hepinize iyi günler dilerim.
Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU %60'dan 2 saniyede %1 - %2'ye geçiyor. Bende şüphelendim. İlk tarattırdım sonra Görev Yöneticisi'nden araştırmaya başladım. Karşıma appvshnotify.exe çıktı. Özelliklere girdiğimde ayrıntılar kısmında telif hakkında imza bulunmadığını gördüm. Biraz şüphelendim içimi rahatlatmak için size sormak istiyorum. appvshnotify.exe virüs müdür?

Virüs değildir. Microsoftun hizmeti.

Görev yöneticisini açtığında CPU değerlerinin yüksek olması normal, bilgisayarda yapılan bütün işlemleri tarıyor çünkü.

Bahsettiğin dosya da Office dosyası.

Görev Yöneticisi'ni açtığında CPU değerlerinin yüksek olması normal, bilgisayarda yapılan bütün işlemleri tarıyor çünkü.

Öncelikle teşekkürler dosyada içim rahatladı. Bazı forumlara bakınca bir anda CPU değerinin yükselip hemen azalması miner virüsü olabileceğine işaret gösterdiler. Bende önlem alayım dedim bilgisayarda yavaşlama vs. yok.

Çünkü miner virüsü değil, görev yöneticisi bilgisayarda hangi işlem yapılıyor ne kadar yapılıyor diye tarama yaptığı için işlemciye anlık yük biniyor, tarama bitince geri normale dönüyor.

Tamamdır teşekkürler iyi günler.

Görev Yöneticisi'ni açtığında CPU değerlerinin yüksek olması normal, bilgisayarda yapılan bütün işlemleri tarıyor çünkü.

Çözüm olarak işaretlenebilir.

Virüs değildir. Microsoft'un hizmeti.

Yeni gördüm bu mesajı da teşekkürler size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…