Appx dosyası nasıl açılır?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Arkadaşlar merhaba, LTSC 2021 kullanıyorumda bir appx uzantılı dosya açmak istedim, Store yükleyip açmama rağmen yok usta olmuyor. Ne yapmam lazım?

Kendisi Microsoft Store uygulama uzantısıdır Windows'unuz LTSC olduğundan ne yazık ki Microsoft Store yüklü gelmiyor o yüzden ya uygulamanın EXE dosyasını bulun ya da Microsoft Store'u indirin (internette nasıl indirileceği hakkında videolar var)

Hocam Store yüklememe rağmen olmadığını belirtmiştim.

O zaman yapacak bir şey yok Microsoft işte LTSC'de bile bozuluyor bir kod vardı CMD'de yazınca bütün Microsoft uygulamalarını geri yüklüyordu belki onu denerseniz olabilir.

Benim istediğim Windows 8.1 uygulamaları hocam, ihtiyacım yok 10 uygulamalarına. 8.1 uygulamalarını bulabilir misiniz?

Komutu yazdıktan sonra kullanabiliyor yine olmazsa belki de 11 LTSCye geçerseniz düzelebilir öneririm bende 11 LTSCdeyim şu an

LTSC sürümlerine App Installer (Uygulama Yükleyicisi) uygulamasını da elle kurmak gerekir, bu uygulama sayesinde appx paketlerinin kurulumlarını sağlayabilirsiniz.

Benim istediğim Windows 8.1 uygulamaları hocam, ihtiyacım yok 10 uygulamalarına. 8.1 uygulamalarını bulabilir misiniz?
Sanırım dediğiniz bu uygulamalar

O zaman yapacak bir şey yok Microsoft işte LTSC'de bile bozuluyor bir kod vardı CMD'de yazınca bütün Microsoft uygulamalarını geri yüklüyordu belki onu denerseniz olabilir

wsreset -i komutun ismi

Bu komut sadece Microsoft Store'u kurar, appx dosyalarını açıp kurmanızı sağlayan ve WinGet paket yöneticisini getiren App Installer uygulamasını kurması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…