Aprilla RS 457 ile başlanır mı?

kaan.yavuz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 21 yaşındayım, boyum 193 cm, kilom 93 ve agresif bir tip değilim. Hiç motor tecrübem yok. RS457 ile başlasam, kontrol etmekte zorlanır mıyım, ya da parça sıkıntısı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 21 yaşındayım, boyum 193 cm, kilom 93 ve agresif bir tip değilim. Hiç motor tecrübem yok. RS457 ile başlasam, kontrol etmekte zorlanır mıyım, ya da parça sıkıntısı yaşar mıyım?

Ehliyetiniz yetiyorsa alabilirsiniz gözede hitab ediyor ama fiyatları biraz tuzlu değil mi 580 bin TL gibi fiyatlara daha mantıklı motorlar var.

Ehliyetiniz yetiyorsa alabilirsiniz gözede hitab ediyor ama fiyatları biraz tuzlu değil mi 580 bin TL gibi fiyatlara daha mantıklı motorlar var.

Aslında temiz 2. eller 300 küsurlere kadar iniyor.

Başlanmaz hocam kafayımı yediniz aprilla her klasmanda benim gözümde lider tutamazsınız o motoru canınızdan olmayın.

Motorun 3 farklı modu var Sport eco ve rain. Rain mod en güçsüz olanı ve araştırmama göre R3 le kafa kafaya oluyor yani alışana kadar rain modda kullanırsam bir sorun olmaz diye düşünüyorum ben öyle kanı hızlı akan gaza gelen biri değilim.

Motorun 3 farklı modu var Sport eco ve rain. Rain mod en güçsüz olanı ve araştırmama göre R3 le kafa kafaya oluyor yani alışana kadar rain modda kullanırsam bir sorun olmaz diye düşünüyorum ben öyle kanı hızlı akan gaza gelen biri değilim.

Hocam bu dediğiniz motoro bindiğinizde değişebilir 457 çok güçlü bir motor torku yüksek hiç tecrübeniz olmadan yüksek torklu bir motor kullanmak çok riskli alırsanız illaki bir gaz açayım dersiniz herkes der bunu.

Hocam Max 300 CC öneririm 457 CC fazla hatta 50 CC ile de başalayabilirsiniz.

Hocam sanırsam maddi sıkıntınız yok R25 le başlamanız gayet güzel olur ileridede istediğiniz gibi değiştirirsiniz çinliye düşmemişsiniz bundan daha iyisi yoktur herhalde :D

Ya haklısın bence de R25 en mantıklı seçenek ama gerek kitlesinden gerek herkeste olmasından dolayı sıcak baktığım kadar da bakamıyorum. R3 alayım diyorum o da F/P olarak aşırı rezil bir motor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı