Aprilla RS 457 ile başlanır mı?

Hocam yazılarınızı okudum fakat fazla abartmışsınız. Şu an Drift L kullanıyorum RS457 kullanmadım onun yerine R25 450sr ve Duke 390 kullanma fırsatım oldu. Uzun süreli olmasa da ama bu motorlarla gayet de başlanabilir ama asıl olay sürücüde. Demek istediğim yetenek, bilgi vs. değil kendine hakim olma kendine hakim olup gaz kelebeğini aniden açmazsan. Bu motorlar ile gayet başlanılabilir ama tabii ki de bu motorların üstü başlanılacak kategorisinden çıkıyor.

Daha 50 CC bile deneyimlememiş birisinin altına 43.5 torkluk bir motor tavsiye vermek gayet abartı ve başlanmaması gerek bu kişisel bir tercih değil mantıksal bir tercih eğer olay sürüce diyorsanız arkadaşın altına verelim h2'yi 70 le gitsin şehirde böyle mantıkmı var?

H2 ile RS457'yi aynı seviyede görüyorsanız sizde bir sorun var hocam. RS457 alacak zaten şehirde 70 ile gidecek. Siz hangi motoru kullanıyorsunuz da şehirde 150+ hızlara ulaşıyorsunuz? Arkadaş yeni başlayacak alır motoru rain moduna alır tın tın sağ şeritten 60 70 ile gider. İlk 1000 Km'de yavaş sürsün motorun tepkilerine baksın, nerede ne yapılıyor, nasıl vites geçiyor, debriyaja alışır, nerede kavrar vs. yokuş kalkışına alışır gibi şeyler. Sonradan hızı yavaş yavaş artırır, bu kadar abartılacak şeyler değil bu ama konuyu açan arkadaş bu yazımı okursa umarım demek istediğimi anlar sakin kullanılmayacaksa alınacak motor değil zaten. Ben şu an Drift L kullanıyorum dediğim gibi gaza gelsem bile motor gitmiyor. O yüzden çok sıkıntı olmuyor fakat RS457 gibi bir makine ile kendine hakim olamaz ise haberlerde göreceğimizi ben de biliyorum.

RS 457 alıp sağ şeritte tın tın gideceğine inanıyorsanız tamam hocam benim başka bir söz dememe gerek yok.

RS 457 alıp sağ şeritte tın tın gideceğine inanıyorsanız tamam hocam benim başka bir söz dememe gerek yok.

Ya hocam arkadaş yeni başlıyor YENİ YENİ YENİ tabii ki de sağ ve orta şeritten gidecek niye motoru aldığı gibi kuzey otobanına çıkıp basacak gibi düşünüyorsunuz anlayamadım. Tın tın dediğimiz hızlarda 60 70 km şehir içinde gayet yeterli hızlar. Bana şu sorumun cevabını verin bende susacağım.

RS457 alacak zaten şehirde 70 ile gidecek. Siz hangi motoru kullanıyorsunuz da şehirde 150+ hızlara ulaşıyorsunuz?

Kaç tane ben motoru alır yavaş giderim diyeni duyup yavaş gittiğini gördünüz.

Kaç tane ben motoru alır yavaş giderim diyeni duyup yavaş gittiğini gördünüz.

Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız galiba ilk bir motoru kullanmayı öğrensin arkadaş ondan sonra basıyorsa bassın diyorum. Siz hala RS457 alacak niye yavaş gitsin diyorsunuz ilk motoru olacağı ve yeni sürücü olduğu için ilk aldığı zaman yavaş gidecek gitmeyecekse arkadaşın kendi tercihi.

@Görkem Umut Hocam siZ bir şey söyleyin ben mi yanlış düşünüyorum. Eline koluna hakim olduğu sürece bu motorlarla başlanılabilir diye düşünüyorum ama arkadaş anlamıyor. Bu motoru alıp niye 60 70 le gitsin diyor sizin düşünceniz nedir?

Emin ol bilinçli isen 50 cc 450 den daha tehlikeli.

Hocam RS457'yi başlangıç için çok önermem en azından +5 bin km tecrübelenin düşük CC de. Racing olsun yakışıklı motorum olsunda istersin tabiiki. R25 almak istememeni anlıyorum herkeste olduğu için bende öyle düşünüyorum. GSX-R 250'ye bir bak istersen. Parçası var ama çok pahalı, piyasası bitik, 140 kesici ama taş gibi motor. Al 100 bin km sür bana mısın demez. İnazuma bloğu kullanıyor zaten.

GSX-R bende düşündümde piyasası çok bitik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…