americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #1 4 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım diş 2 gün önce apse yaptı 2 gündür ağrıyor. Ancak apse öncesi hiçbir ağrı yoktu apse geçince ağrı geçer mi?
4 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım diş 2 gün önce apse yaptı 2 gündür ağrıyor. Ancak apse öncesi hiçbir ağrı yoktu apse geçince ağrı geçer mi?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2022 #2 americium dedi: 4 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım diş 2 gün önce apse yaptı 2 gündür ağrıyor. Ancak apse öncesi hiçbir ağrı yoktu apse geçince ağrı geçer mi? Genişletmek için tıkla... Apse bende de oluyordu bir aralar sağlık sorunlarından kaynaklı çok sık, birkaç gün çok acıyor ama geçtiği gibi gidiyor ağrı.
americium dedi: 4 yıl önce kanal tedavisi yaptırdığım diş 2 gün önce apse yaptı 2 gündür ağrıyor. Ancak apse öncesi hiçbir ağrı yoktu apse geçince ağrı geçer mi? Genişletmek için tıkla... Apse bende de oluyordu bir aralar sağlık sorunlarından kaynaklı çok sık, birkaç gün çok acıyor ama geçtiği gibi gidiyor ağrı.
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 Ethem Efe dedi: Apse bende de oluyordu bir aralar sağlık sorunlarından kaynaklı çok sık, birkaç gün çok acıyor ama geçtiği gibi gidiyor ağrı. Genişletmek için tıkla... Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? americium dedi: Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim anladım. Cevabın için teşekkürler.
Ethem Efe dedi: Apse bende de oluyordu bir aralar sağlık sorunlarından kaynaklı çok sık, birkaç gün çok acıyor ama geçtiği gibi gidiyor ağrı. Genişletmek için tıkla... Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? americium dedi: Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim anladım. Cevabın için teşekkürler.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2022 #4 americium dedi: Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? Özür dilerim anladım. Cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Apse geçer ve ağrı devam ederse mutlaka görünün ama.
americium dedi: Acı derken ağrıdan mı bahsediyorsun? Özür dilerim anladım. Cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Apse geçer ve ağrı devam ederse mutlaka görünün ama.
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 Ethem Efe dedi: Apse geçer ve ağrı devam ederse mutlaka görünün ama. Genişletmek için tıkla... Umarım geçer ama geçmezse görüneceğiz mecbur.
Ethem Efe dedi: Apse geçer ve ağrı devam ederse mutlaka görünün ama. Genişletmek için tıkla... Umarım geçer ama geçmezse görüneceğiz mecbur.