Apse yapan dişe kanal tedavisi yapılabilir mi?

Silv3rhand

Picopat
Sol alt ortadaki azı dişim çürümüştü gittim özel bir kliniğe kanal yapmadı dolgu yaptı neyse 1 hafta ağrı kesici ile zıplaya zıplaya bekledim ağrısı çok artınca gittim tekrar bana kökleri sağlam kanal yapmaya kıyamıyorum dedi ve ilaç yazıp gönderdi. Antibiyotik kullandım geçti ama o dişimle yemek yerden yine ağrı yapıyordu en sonunda apse oluştu. Devlet hastanesinde randevu yok ve kanal tedavisi yapmadıkları için bu özel klinikler artmaya başladı bunlara doktor demeye bin şahit lazım. Neyse şimdi apse çeneye taraf yanağın bitişiğinde ağız içinde de görünür bir şey yok sert yuvarlak bir apse. Antibiyotik kullansam apse çekilse kanal tedavisi yapılır mı? illa çekilmesi mi lazım? ilk darbeyi yedim diğer dişlerde de çürüme başladı. Kola içmeyin, fırçalasanız bile çürütüyor.

Kanal yaptırdığım diş iltihaplandı antibiyotik geçirdi, antibiyotik olmadan zor zaten. Doktor kökü sağlam diye kanal bile yapmamış dişi çekmesi mümkün değil eğer kökü sağlamsa. Doktor değilim, hastayım.

+ Kökü 4 ay önce gittiğimde sağlam idi şuan sağlam olmayabilir. Başından kanalı yap geç işte ama para kazanacaklar. Kuafaj denilen göle maya çalma olayını yapıyor, derin çürüğü temizleyip kapatıyor ya tutarsa. Antibiyotik kullanacağız artık.

Son düzenleme:

Kanal yapsa daha çok para alır o yüzden dediklerinin gerçek olma ihtimali var. Kanal diş çekmenin bir önceki versiyonu oda olmazsa çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…