Aptek Teknoloji'den işlemci alınır mı?

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin. Oyun sistemi dizmek istiyorum, tek eksik donanım işlemci kaldı. hepsiburada.com aptek teknoloji satıcısında AMD Ryzen 7 9800x3D işlemci almak istiyorum 24.699 TL'ye 9 ay taksitle. Satıcı güvenilir mi? Bu satıcıda alışveriş yapıp sorun yaşamayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız memnun olurum.

Screenshot_20250417_172413_Hepsiburada.jpg

Ben magicden aldım çok güzel paketleyip gönderdiler. Aptek de iyi bir satıcıdır.

Magicten çok işlemci aldım N11'de eskisi gibi taksitli alışveriş yapılmıyor 3 taksit dışında. Ben dün aldım 24.199 TL'den

Daha uygun, 3 taksit uyarsa.

3 taksit beni ödeme kısmında biraz sıkıyor fiyatı güzel.

Magicten çok işlemci aldım N11'de eskisi gibi taksitli alışveriş yapılmıyor 3 taksit dışında. Ben dün aldım 24.199 TL'den

3 taksit beni ödeme kısmında biraz sıkıyor fiyatı güzel.

AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com kutu işlemci traydan daha ucuz nasıl oluyor anlamadım.

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin. Oyun sistemi dizmek istiyorum, tek eksik donanım işlemci kaldı. hepsiburada.com aptek teknoloji satıcısında AMD Ryzen 7 9800x3D işlemci almak istiyorum 24.699 TL'ye 9 ay taksitle. Satıcı güvenilir mi? Bu satıcıda alışveriş yapıp sorun yaşamayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız memnun olurum.

Eki Görüntüle 2471873

Aptek ten klavye almıştım 2 kere güvenilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı