APU A10 7850k Sisteme Mac Os X Kurulur mu?

oski_293

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, yeni pc alacağım aklımda A10-7850k var. Hackintosh rehberlerinizin hepsini izledim ama hepsi Intel için, Amd ile ilgili çok az bilgi var. Bir kaç yorum okudum ama Apu ile kuranı hiç görmedim. Niresh ile deneyen var mı acaba ? Kurulunca Apu'da ki R7 GPU sağlıklı çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac espirisi direkt donanım uyumlu yazılım yazması. Bu sebeple verimli, hızlı ve çöküntüsüz çalışıyor. Firma İntel ve NVidia donanım üzerine satış yapıyor. AMD şimdilik oyunda yok. Kurmayı başarsanızda stabil çalışması mucize olur. İşin uzmanları Mac ve Linux için Nvidia ekran kartı diyorlar...

Youtube da a8 işlemciye kurmuşlar ama sizden ricam birde amd apu ile bir rehber hazırlasanız süper olur ...

Son düzenleyen: Moderatör:
460 TL. ye neden A10-7850K alıyorsun da FM2 soket Athlon X4 ve HD-6870 ekran kartı değil. 190+330 = 530 TL.
TeknoBiyotik: AMD Athlon II Trinity X4 740 FM2 4MB 3.2GHz Dört Çekirdekli 65W İşlemci - İşlemci (CPU) - PC Bileşenleri
TeknoBiyotik: Sapphire AMD HD6870 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (21179-00-20R) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
APU modu düşüklerde iyide 7850K Fiyat/Performans oranı AMD yakışmayan bir işlemci.
Hackintos ve linux sistemleri uzaktan seviyom. Sırf destek için Pardus indiriyorum. Ama kullanmam. Recep Beyi izliyom. Seyirci modundayım. Başarma ve Fazla merak egom yok. Bana katacağı bir şeyde yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı