APU Athlon 3050U sistem RAM performansı

Ersin5838

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar APU sistem AMD Athlon 3050U işlemcili bir laptopum var ve şu an 4 GB RAM'i var ve 512MB'si GPU ya gidiyor. İleri ki dönemlerde bunu 12 yapacağım. Tahminen şu an 30 FPS aldığım oyundan yükseltince kaç FPS alırım? Ve BIOS'ta Advanced ayarları yok bunu açmanın bildiğiniz bir yolu var mı?

Peki ya ikinci sorum için bir düşünceniz var mı?

Çift kanal olduğu için ve muhtemelen APU sistem kullandığınız için büyük ölçüde performans artışı olur. Lâkin daha sağlıklı yorum yapabilmem için tam sistemi ve oynadığınız oyunu söyleyebilir misiniz?

Yok yani BİOS Advanced hakkında bi düşünceniz var mı diye sormuştum. Zaten oynadığım net bir oyun yok çokta önemli değil benim için de merak etmiştim acaba performansı çok etkiler mi diye o yüzden sormuştum. Ama örnek olarak pes 17 de yüksek grafiklerde takılmayalr yaşıyorum ve 20 30 FPS alıyorum. AMD athlon 3050u 2 çekirdekli işlemci(2.3 ghz-3ghz) rx vega 2 entegre grafik işlemcisi (vega 3 te olabilir siteden siteye değişiyor yani net bilgi yok) 4gb 2400 mhz ram

25-30 FPS civarı bir şey olur. Çünkü sisteminiz oyunun RAM gereksinimlerini karşılıyor zaten. Dual Channel işinize yarayacak. Bu arada MSI Afterburner ile oyun içi RAM kullanımına bakabilir misiniz? Arka planda başka bir şey çalıştığı için RAM yetmiyor dolayısıyla da kasıyor olabilir.

BİOS Advanced'ı açmayı biliyor musunuz? Benim sistemim APU olduğu için GPU VRAM'ini ordan artırabiliyorum. Biliyorsanız söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…