Dediğinize katılıyorum hocam, bence de APU bilgisayarlar sonradan kart alınabilir olduğu için gayet mantıklı.
Peki bu cpu‘ların yanına ne kart iyi gider?
Bütçeye bakar ama GTX 1660S iyi gider.
Dediğinize katılıyorum hocam, bence de APU bilgisayarlar sonradan kart alınabilir olduğu için gayet mantıklı.
Peki bu cpu‘ların yanına ne kart iyi gider?
Fazlasını besler, 3060Tİ a kadar yolu var zorlasa.Bütçeye bakar ama GTX 1660S iyi gider.
Hocam 5600G bu X değil bu işlemci 3050 de darboğaz yapıyorFazlasını besler, 3060Tİ a kadar yolu var zorlasa.
3050 ile kim nerede darboğaz yapıyor merak ettim, veya nasıl darboğaz yaptırıyor ? farkındayım 5600G olduğunun.Hocam 5600G bu X değil bu işlemci 3050 de darboğaz yapıyor
Hocam kart gitmez. Kartsız kullanmanız daha iyi, ekran kartı alırsanız tam verim alamazsınız. Bende 4650G vardı RX6600 takmama rağmen verim alınmıyor.Dediğinize katılıyorum hocam, bence de APU bilgisayarlar sonradan kart alınabilir olduğu için gayet mantıklı.
Peki bu CPU‘ların yanına ne kart iyi gider?
Bilgilenmem iyi oldu.Hocam kart gitmez. Kartsız kullanmanız daha iyi, ekran kartı alırsanız tam verim alamazsınız. Bende 4650G vardı RX6600 takmama rağmen verim alınmıyor.
Sonra 4650G'yi satip 5600 aldım. Ekran kartı 4650G ile iyi performans vermiyordu. Bende 5600 aldım çok iyi değerler veriyordu uçuyordu. Sizde öyle yapabilirsiniz.Bilgilenmem iyi oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.