atakan_che Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 271 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #21 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 4262 Bu sistem nasıl olmuş? Edit: Bu sisem hakkında da yorumunuzu alayım. Sonra bu konu kilitlenebilir. Çünkü ' İçerikle alakası olmayan konu başlığı ' gibi cezalar almaktan bıktım. Genişletmek için tıkla... Anakart abarti olmus biraz bence.bi de ram'i Gskill 8Gb (2X4Gb) Trident X Ddr3 2400Mhz Cl10 1.65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar degistirsen iyi olur tabi buna uygun bir anakart bulunca kasayi da k-350 yeterli olur diye dusunuyorum hem fiyat düşer.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 4262 Bu sistem nasıl olmuş? Edit: Bu sisem hakkında da yorumunuzu alayım. Sonra bu konu kilitlenebilir. Çünkü ' İçerikle alakası olmayan konu başlığı ' gibi cezalar almaktan bıktım. Genişletmek için tıkla... Anakart abarti olmus biraz bence.bi de ram'i Gskill 8Gb (2X4Gb) Trident X Ddr3 2400Mhz Cl10 1.65V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar degistirsen iyi olur tabi buna uygun bir anakart bulunca kasayi da k-350 yeterli olur diye dusunuyorum hem fiyat düşer.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #22 Sistem toplamama buradan: 1500 TL'ye Sistem Önerisi | Technopat Sosyal yardım ederseniz iyi olur. Konu kilitlenebilir.
Sistem toplamama buradan: 1500 TL'ye Sistem Önerisi | Technopat Sosyal yardım ederseniz iyi olur. Konu kilitlenebilir.
Y yirmisekizk Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 47 2 Mayıs 2020 #23 APU ve Harici Ekran Kartı Birlikte Kullanılabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
APU ve Harici Ekran Kartı Birlikte Kullanılabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et