İkisi de aynı fiyata denk geliyor, burada önemli olan gelecekteki planların. İleride işlemci, ekran kartı upgrade ederim diyorsan AM3+ soketin faydasını görürsün, orta seviye bana yeter fazlasında gözüm yok diyorsan APU'yu tercih edersin. Ayrıca A10-7850k sisteme harici olarak r7 250 taktığında crossfire yapmış oluyorsun, şimdi APU alınıp, ileride bu ekran kartı takılarak performans artışı sağlanabilir. Tabi ileri dediğimiz zamanın piyasasında r7 250 kalmışsa...
İntel tabanlı son teknolojileri kullanan ve uygun fiyatlı bu sisteme bir bak derim. Oyun performansıda gayet güzel. Sistemden SSD'yi ve 4gb rami çıkarırsan ve ekran kartını strix almazsan çok ucuza geliyor. Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat
G3258 in cift çekirdekli olmasi beni biraz soguttu intel almaya ayrica overclock hakkinda yeterli bilgiye sahip degilim maalesef. Bu arada islemciyi fx6100 ile değiştirebilirim. Oyun performansı olarak fx 4300 fx 6100 arasında hangisini seçmeliyim ?
Eğer oyun oynayacağım dersen 200 TL ye ekran kartı almak yerine APU sisteme yönelmelisin. Bütçen de sanırım 1100-1200 TL arası.Bu sistem oyun performansı açısından daha iyi olacaktır.
Eğer oyun oynayacağım dersen 200 TL ye ekran kartı almak yerine APU sisteme yönelmelisin. Bütçen de sanırım 1100-1200 TL arası.Bu sistem oyun performansı açısından daha iyi olacaktır.
Butcem aslinda 1000 tl ama biraz zorlayarak 1100 e kadar cikardim. Apularda matle mimarisi kullanildigindan bazi directx oyunlarında sıkıntı çıkarabiliyor diye duydum
Peki ben a10 7850k alirsan daha sonrada r7 250 ile crossfire yaparsam performans artar mi ? Bir de ramlerim 1600 mhz olacak. Apu için sorun yaratır mı?