S Samet3321 Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar APU toplamak istiyorum. ( Aslında skylake'da olabilir.) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2016
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #2 Kardeş biz müneccim değiliz. Bütçeni yaz ona göre toplarız.
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #3 APU ekran kartı almamak için var. Daha satın alırken yanına kart koyacaksan Skylake tercih etmelisin.
APU ekran kartı almamak için var. Daha satın alırken yanına kart koyacaksan Skylake tercih etmelisin.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #4 klink dedi: APU ekran kartı almamak için var. Daha satın alırken yanına kart koyacaksan Skylake tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak.
klink dedi: APU ekran kartı almamak için var. Daha satın alırken yanına kart koyacaksan Skylake tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak.
quuredo Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #5 Samet3321 dedi: Arkadaşlar APU toplamak istiyorum. ( Aslında skylake'da olabilir.) Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuda bütçeni belirtmemişsiniz, lütfen bütçenizi belirtiniz.
Samet3321 dedi: Arkadaşlar APU toplamak istiyorum. ( Aslında skylake'da olabilir.) Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuda bütçeni belirtmemişsiniz, lütfen bütçenizi belirtiniz.
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #6 XerTech dedi: Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek.
XerTech dedi: Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #7 klink dedi: Olabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsın
klink dedi: Olabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsın
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #8 Anladım. Teşekkür ederim. XerTech dedi: Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsın Genişletmek için tıkla...
Anladım. Teşekkür ederim. XerTech dedi: Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsın Genişletmek için tıkla...
-AdmiralChicken- Kilopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 279 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #9 Bütçeni söylersen neden olmasın .