Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Ocak 2016 #11 Bios ne diyorsa odur. Bios'a bak ne kadar yükseltebiliyorsan onu seçebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bios ne diyorsa odur. Bios'a bak ne kadar yükseltebiliyorsan onu seçebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U umit1234x Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #12 Arkadaşlar bilgisayarlardan anlamıyorum cidden BIOS'a nasıl gireceğiz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2016
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ocak 2016 #13 umit1234x dedi: Arkadaşlar bilgisayarlardan anlamıyorum cidden BIOS'a nasıl gireceğiz. Genişletmek için tıkla... Sen o zaman anlayan birine git anlatmakla yanlış şeyleri kurcalama şimdi.
umit1234x dedi: Arkadaşlar bilgisayarlardan anlamıyorum cidden BIOS'a nasıl gireceğiz. Genişletmek için tıkla... Sen o zaman anlayan birine git anlatmakla yanlış şeyleri kurcalama şimdi.