APU için AMD vs Intel

Sciuga

Decapat
APU bir sistem toplamayı düşünüyorum daha sonra 1660 Super gibi bir ekran kartı takma niyetim var. 4500 TL civarında bir bütçem olacak kasa için fakat baktığımda önerilere vs. eşit gibi duruyor. Sizin düşüncenizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Konu APU ise AMD. Ama ekran kartı alacaksanız önemli bir detay değil.

F serisi işlemciler içinde dahili grafik birimi bulundurmaz.
Dahili grafik birimi açısından AMD ama kısa zamanda ekran kartı alacaksan Intel.
F serisi olmayan bir işlemci bakabilirsin.
O da olmadı, Ryzen GPU'suz işlemci alıp ucuz bir kart alıp kısa süre idare edebilirsin.

10400F de ekran kartı yok. F ibareli Intel işlemcilerde dahili ekran kartı yok. Eğer oyun oynamıyacaksan, ekran gelsin yeter dersen Intel al derim. Ayrıca küçük oyunları da oynatır yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sondaki kısmı kaldırdım. Şöyle ki bir ay içerisinde APU bir sistem almayı düşünüyorum, stoklar ve fiyatlar düzeldiğinde bir ekran kartı ekleme yapmayı düşünüyorum. Süreyi tam olarak bilemiyoruz o yüzden AMD'ye yönelmek daha mı mantıklı?
Tamam arkadaşlar F'de yok benim hatam fakat sorum aslında bu değil. 3/4 kişinin yazmasına gerek yok, sorduğum soruya cevap verilirse çok daha memnun olurum. Teşekkürler.

O zaman AMD almanız daha mantıklı çünkü belli değil ekran kartı piyasası düzelir mi? AMD alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…