APU için çift kanal RAM şart mı?

Harici ekran kartın varsa o kadar şart değil zaten ramlerde pahalı tek kanal taksan da olur ileride takviye yapabilirsin

4 adet ram slotlu bir anakart tercih edersen 2x4 alırsın ilk etapda daha sonra yine 2x4 ile upgrade edersin bence en ideali bu

Çift kanal hem APU'da hem de harici ekran kartında ciddi performans artışı demek iken, APU'da zaten neredeyse kaçınılmaz ihtiyaç .

Çift kanal bellek, -bence- APU olsada, olmasada gerekli. Çünkü, tek kanala göre daha performanslı. Ancak, sisteminizde harici ekran kartı varsa, çift kanal kullanmak zorunda değilsiniz, ancak kullanmanızı öneririm.

Harici ekran kartın varsa o kadar şart değil zaten ramlerde pahalı tek kanal taksan da olur ileride takviye yapabilirsin
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü çift kanal 4.2 ile tek kanal 8.1 arasında çok bir far yok ve tek kanallar daha ucuz. Herkes çift kanal daha iyi yazmış ama ben ileride zaten tek kanal 8.1 ram daha alacağım için sana katılıyorum

Apu için çift kanal ram farzdır. İki kata yakın performans farkı olur. Kesinlikle çift kanal ram kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…