APU için güç kaynağı önerisi

A

amd007

Ziyaretçi
Arkadaşlar APU sistem alacağım(A10 7850K) buna uygun en sessiz ve ucuz güç kaynağını önerir misiniz?
Dipnot: İleride harici ekran kartı almayacağım için 500W gibi öneriler yapmayın lütfen. Tahminimce 350W minimum yeter galiba.
Yerin dibindeki not: Ucuz olması şart tabii. Marka olmasına gerek yok.
Şimdiden teşekkürler.

Kardeş sadece işlemci güç tüketmiyor. Diğer bileşenleri de yazmalısın.

Ram çok watt istemediği için yazma gereksinimi duymadım fakat istiyorsun madem buyur kardeş.
Bu arada bu sepetdekiler sabah 730TL civarıydı hangi ara 800TL oldu yahu

400-450W psu almanızı öneririm. İleride Dual Graphics yaparsınız rahat rahat.
Dipnot: İleride harici ekran kartı almayacağım için 500W gibi öneriler yapmayın lütfen. Tahminimce 350W minimum yeter galiba.
Hiç gerek yok dual graphichs falan. Ayrıca Vatan'a 400-450W seçeneğini tıklarsam karşıma bir sürü seçenek çıkar. Hangisinin sessiz, hangisinin kaliteli olacağını sizlerden öğreneceğim :/

Arkadaşım bütçeni yazarmısın ona göre önerelim

Kardeşim ben bilmiyorum ki sessiz bir PSU'nun kaç TL olduğunu. 150TL gibi diyebilirim ama aşabilir tabiki.

Bir psu ne kadar sesli olabilirki Hemen öneriyorum.
Benim şu anki 350W'lık PSU'm 90dB minimum. Tabi bu desibel seviyesini telefon ile ölçtüm. Yani telefonun mikrafonu ne kadar ölçerse işte. 90'da takılı kalıyor o kadar algılıyor en falza mikrafon. Tahminim 100dB'den fazladır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…