Az önce ekran kartımı ve işlemcimi sattım. APU işlemci almam gerekiyor, bilgisayarı sadece kripto için kullanacağım oyun vs oynamayacağım. 15-20 tane sekme açtığımda kasmasını istemiyorum.(ekran 165Hz) işime yarayacak en ucuz ürünü söylerseniz sevinirim. RAM'ler 8x2 3600MHz. Anakart B550-E Gaming.
Ekran 1080P söylemeyi unutmuşum.
Bütçem sınırsız fakat alabileceğim en ucuz ürünü almak istiyorum işime yaramayacak kadar güçlü bir şey olmasın browserda gezerken 15-20 sekme açık olduğunda Windows 165 FPS altı çalışmasın örneğin. Ve evet değer takip etmek vs için.
AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 5 PRO 3350G Dört Çekirdek 3.60 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
İki işlemcide işinizi fazlasıyla görecektir. 3350G 4 çekirdek 8 izlek 4650G 6 çekirdek 12 izlek olarak çalışıyor. 165 Hz konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim ancak DisplayPort üzerinden sorun yaşamadan kullanacağınızı düşünüyorum.