Çözüldü APU işlemci olmadan anakarttan görüntü almak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

delhoski

Hectopat
Yer
İzmir
Merhaba sorum şu; bilgisayarımda RX570 ekran kartı var bir de elimde eski VGA girişli bir ekran var. Anakartım Gigabyte B450M S2 ekran kartından HDMI ile görüntü alıyorum zaten anakarttaki onboard VGA'dan da görüntü alamaz mıyım? İşlemcim APU değil Ryzen 3 3100 fakat bir umudu var mıdır diye merak ettim 😅

Hocam olmaz. Eskiden anakartlara onboard ekran kartı koyarlardı. Fakat son zamanlarda bunu yapmıyorlar. APU sistemler yaygın olduğu için gerek duymuyorlar. Sizin böyle bir şansınız maalesef yok.

Merhaba sorum şu; bilgisayarımda RX570 ekran kartı var bir de elimde eski VGA girişli bir ekran var. Anakartım Gigabyte B450M S2 ekran kartından HDMI ile görüntü alıyorum zaten anakarttaki onboard VGA'dan da görüntü alamaz mıyım? İşlemcim APU değil Ryzen 3 3100 fakat bir umudu var mıdır diye merak ettim 😅
Alamazsın. Zamanında bir umut R5 2600 ile denemiştim 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı