5600G bir işlemci alın minimum. İleride yukseltirsiniz ekran kartını. RX550 falan almaya değmez.APU işlemci almak mı daha mantıklı yoksa eşit seviyedeki ekran kartı mı? APU işlemciler hala alınmaya değer mi?
Değmez. İleride ekran kartı takmak isteseniz APU işlemciye boşu boşuna fazla para vermiş olursunuz.
Aynı segmentte bulunan işlemciler arasında bile performans farkı var.Hocam yanılmıyorsam APU işlemciler ile normal işlemciler arasında pek bir fark yok gibi.
Hocam yanılmıyorsam APU işlemciler ile normal işlemciler arasında pek bir fark yok gibi.
Performans farkı var aynı falan değil.Evet hocam yok ama onu demek istemedim. Örneğin 5600G APU işlemcimiz var sonradan bir ekran kartı taktık o işlemci çalışıyorken içinde ekran kartı olduğunu düşünmek bana garip geliyor üstelik APU olduğundan normal 5600'e göre fazla para da vermiş oluyoruz.
hocam yeni gördüm pardon kusuruma bakmayın.Performans farkı var aynı falan değil.
Ayrıca 5600G daha ucuz ama sen bilirsin.
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.