APU işlemciler hala alınmaya değer mi?

461988

Hectopat
APU işlemci almak mı daha mantıklı yoksa eşit seviyedeki ekran kartı mı? APU işlemciler hala alınmaya değer mi?

Değmez. İleride ekran kartı takmak isteseniz apu işlemciye boşu boşuna fazla para vermiş olursunuz içindeki ekran kartı öylece durur . Ayrıca performansları da çok yeterli değil onun yerine GTX 1650 almak çok daha mantıklı.

APU işlemci almak mı daha mantıklı yoksa eşit seviyedeki ekran kartı mı? APU işlemciler hala alınmaya değer mi?
5600G bir işlemci alın minimum. İleride yukseltirsiniz ekran kartını. RX550 falan almaya değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanılmıyorsam APU işlemciler ile normal işlemciler arasında pek bir fark yok gibi.
Aynı segmentte bulunan işlemciler arasında bile performans farkı var.
Aradaki tek fark dahili grafik değil yani.
Bu zamanda apu alacaksanız minimum 5600G almalısınız, olası bir yükseltme de güncel kartları besleyebilmek ve iyi bir işlemci performansı için zorunlu diyebiliriz.

Hocam yanılmıyorsam APU işlemciler ile normal işlemciler arasında pek bir fark yok gibi.

Evet hocam yok ama onu demek istemedim. Örneğin 5600G APU işlemcimiz var sonradan bir ekran kartı taktık o işlemci çalışıyorken içinde ekran kartı olduğunu düşünmek bana garip geliyor üstelik APU olduğundan normal 5600'e göre fazla para da vermiş oluyoruz. Ha yine de çok mantıksız da değil kişiye bağlı bir durum ben biraz psikopatım galiba

Performans farkı var aynı falan değil.
Ayrıca 5600G daha ucuz ama sen bilirsin.

hocam yeni gördüm pardon kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…