Değmez. İleride ekran kartı takmak isteseniz apu işlemciye boşu boşuna fazla para vermiş olursunuz içindeki ekran kartı öylece durur . Ayrıca performansları da çok yeterli değil onun yerine GTX 1650 almak çok daha mantıklı.
Tabi ki alınır, gidip GT 730/1030 vs. almayın.
Yükseltme için hazırda beklemekteler ve performansları da fena değil.
Fakat en önemli etmen bütçe, sıfır şart mı?
Aynı segmentte bulunan işlemciler arasında bile performans farkı var.
Aradaki tek fark dahili grafik değil yani.
Bu zamanda apu alacaksanız minimum 5600G almalısınız, olası bir yükseltme de güncel kartları besleyebilmek ve iyi bir işlemci performansı için zorunlu diyebiliriz.
Evet hocam yok ama onu demek istemedim. Örneğin 5600G APU işlemcimiz var sonradan bir ekran kartı taktık o işlemci çalışıyorken içinde ekran kartı olduğunu düşünmek bana garip geliyor üstelik APU olduğundan normal 5600'e göre fazla para da vermiş oluyoruz. Ha yine de çok mantıksız da değil kişiye bağlı bir durum ben biraz psikopatım galiba
Evet hocam yok ama onu demek istemedim. Örneğin 5600G APU işlemcimiz var sonradan bir ekran kartı taktık o işlemci çalışıyorken içinde ekran kartı olduğunu düşünmek bana garip geliyor üstelik APU olduğundan normal 5600'e göre fazla para da vermiş oluyoruz.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!