Arkadaşlar almaya karar verdiğim modelin Acer TravelMate P2 TMP215-41-G2-R2eg nx. VS1ey. 001 olan. Notebook'ta ileride RAM vb. yükseltmeler yapabilir miyim? RAM'in yanında örneğin ileride daha güçlü bir APU işlemci takılabilir mi ya da bir şekilde ekran kartı takılabilir mi? Cihaz elimde olmadığı için ek bilgi veremiyorum ama link bırakayım. Aslında RAM'i Dual channel 16 GB'ye çevirebilir miyim onu da merak ediyorum.
www.epey.com
Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir an önce cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Not: Şimdilik zaten günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. İleride hani belki olur da biraz kapasitesi artar mı diye. Bir de anakartını bulamadım, elimde ürün olmadığından programalardan da bilgisayarın özelliklerini öğrenemiyorum.
Acer TravelMate P2 TMP215-41-G2-R2EG Notebook
Acer TravelMate P2 TMP215-41-G2-R2EG Notebook NX.VS1EY.001 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Not: Şimdilik zaten günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. İleride hani belki olur da biraz kapasitesi artar mı diye. Bir de anakartını bulamadım, elimde ürün olmadığından programalardan da bilgisayarın özelliklerini öğrenemiyorum.
Son düzenleme: