APU işlemciye 2 GB GT 1030 takılır mı?

Hopex_007

Centipat
Daha fazla  
Sistemde AMD A10 7870k işlemci, 460 watt güç, 8 GB RAM var. LoL'de en düşük ayarlarda 120 FPS olabiliyor ama drop giriyor, aynısı CS:GO ve ETS 2 de geçerli. Ben bu işlemcinin yanına GT 1030 2 GB taksam orta ayarlarda darboğaz ve drop girmeden bana LoL CS:GO vb oyunları sorunsuz oynattır mı?

LoL'deki aldığınız drop büyük ihtimalle işlemciden kaynaklı. i3 6100 kullanırken bende drop yemeye başlamıştım işlemci değiştirdim ve tüm sorun düzeldi. İşlemciniz günümüz için biraz eski kalıyor. Oyunun DX11 modu açıksa kapatmayı deneyin. İnternette rehberler mevcut.

Takım şavaşlarında 50'lere kadar düşüyordum i3 6100 ve RX 570 ile. Şuanda 120 altını pek görmedim. İşin garibi ilk PC'yi topladığım 3 yıl boyunca sorun yaşamazken hatta o zaman GTX 750 Ti kulanıyordum, hiç fps drop yaşamamıştım sonraları çok olmaya başlayınca değiştirdim.

2 çekirdekli bir işlemci olduğu için biraz normal gibi ama ben o işlemciyi rahat bir 4.5 sene kullandım 1366x768 pikselde HD Graphics 530 ile çoğu oyunu düşük ayarda 60 FPS üzeri oynuyordum.(Hikaye tabanlı değil FPS, RPG türündekiler) LoL'u de denemiştim o kadar düşük değildi(belki benim o zaman Windows 8.1 kullanmamdan dolayıdır)

A10 7870k çok düşük bir işlemci. Eğer anakartınız ekran kartını destekliyor ise takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…