APU laptop düşük VRAM sorunu

utku0002

Hectopat
Herkese iyi günler ASUS marka laptopum var işlemcim AMD APU'lu modelden ayriyeten sistemimde GPU'da var fakat GPU'yu hiçbir zaman kullanmıyor APU'da RAM'dan yaklaşık 600 MB kullanıyor yani 4 GB RAM'ın 3.4'ünü kullanabiliyorum bu APU'yu tamamen kapatabilir miyim ya da GPU'yu kullanabilir miyim sadece (BIOS'dan herhangi bir ayarı yok daha önce de baktım denedim maalesef BIOS iptal orada herhangi bir ayar yok.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradakileri dene.

Dediğim gibi BIOS'umda sadece Boot ayarı var başka hiçbir şey yok böyle bir BIOS olsa deneyeceğim.
Siz boot menüsünü açıyorsunuz.
Her laptopta BIOS menüsü vardır.
Marka model verirseniz size hangi tuş olduğunu söyleyebilirim.Açılırken alt kısımda da yazıyor olabilir.

Siz Boot menüsünü açıyorsunuz.
Her laptopta BIOS menüsü vardır.
Marka model verirseniz size hangi tuş olduğunu söyleyebilirim. Açılırken alt kısımda da yazıyor olabilir.

BIOS'da ki boottdan bashediyordum ASUS E402WAS modeli laptop AMD E2 6110 işlemcili BIOS'u ya kısıtlı ya da öyle bir ayarı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…