APU laptopa RAM eklemek FPS'e etki eder mi?

Arda124

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben laptopuma RAM almak istiyorum. 2x2 4 GB RAM'im var şu anda sistemim.
APU toplam 16 GB destekliyor, 8x8 RAM alacağım 1600MHz DDR3 CL11. ben biraz araştırdım videolarda.
APU sistemlerde en az 20 FPS fark ediyor RAM fazla olunca, bende de bir değişiklik olur mu?

Sistemimin özellikleri:

İşlemci=Intel Core i5-5287U.

RAM=2x2 4 GB 1600MHz DDR3 CL11.

Anakart=bilmiyorum programlardan baktığımda gözükmüyor.

SSD=James Donkey 120GB.

Oyunlarda şu an aldığım FPS değerleri:

LOL=en düşük ayarlarda 90=100 arası.

CS:GO=düşük ayarlar 80=90 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben laptopuma RAM almak istiyorum. 2x2 4 GB RAM'im var şu anda sistemim.
APU toplam 16 GB destekliyor, 8x8 RAM alacağım 1600MHz DDR3 CL11. ben biraz araştırdım videolarda.
APU sistemlerde en az 20 FPS fark ediyor RAM fazla olunca, bende de bir değişiklik olur mu?

Sistemimin özellikleri:

İşlemci=Intel Core i5-5287U.

RAM=2x2 4 GB 1600MHz DDR3 CL11.

Anakart=bilmiyorum programlardan baktığımda gözükmüyor.

SSD=James Donkey 120GB.

Oyunlarda şu an aldığım FPS değerleri:

LOL=en düşük ayarlarda 90=100 arası.

CS:GO=düşük ayarlar 80=90 arası.
Merhabalar. İşlemler arası geçişte fark olucaktır. Takılma varsa en aza düşecektir. Lakin gömülü grafikte farklı bir bellek yongası olmadığından RAM'i kullanıyor evet ama ekran kartları üzerindeki VRAM'lere göre aşırı düşük performans veriyor. Benden size tavsiye satabileceğiniz en iyi fiyata satıp harici ekran kartı bulunan bir cihaz almanız.

Merhabalar. İşlemler arası geçişte fark olacaktır. Takılma varsa en aza düşecektir. Lakin gömülü grafikte farklı bir bellek yongası olmadığından RAM'i kullanıyor evet ama ekran kartları üzerindeki VRAM'lere göre aşırı düşük performans veriyor. Benden size tavsiye satabileceğiniz en iyi fiyata satıp harici ekran kartı bulunan bir cihaz almanız.

Çok teşekkür ederim cevabınız için fakat şu an da durumum el vermiyor yeni bir bilgisayar almaya :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı