APU mu, yoksa intel mi?

krdknl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sitede bulunan A10 7870K'lı sistemi toplamayı düşündüm bi ara. Ama nedense içim rahat etmiyor. Ekran kartsız verim alınabilir mi? Yoksa işlemciyi intel seçip ekran kartı da dahil etsem ama bütçem taş çatlasın 2000 TL(Monitör dahil). Eğer sistem önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Birde yeni çıkan AMD A10 7890K X4 4.1 ile Asus A88XM-A nasıl bir seçim olur? Açıkçası yiğenim için bu sistem en az 3.5 yıl götürsün. 9 yaşında ve illa ki oyunda oynamak isteyecek. İleri de upgrade edilebilir olması önemli. Sizden ricam 2000 TL(monitör dahil) sistemler önermeniz. APU da içim rahat değil. Apu kullananlar yorumlarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: GCN
parçaları ilerde upgrade edemezsin bütçe düşük olduğundan kaynaklı diyorum amd tabanlı sistemleri sevmediğim için size bu sistemi tavsiye ediyorum 3.5 yıl sonra yeni bir sistem alınması lazım.

Dosya Ekleri

• i.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 613
Her ikinize de teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için. Apu kullananlar yorum yazabilirler mi kafam hala karışık.

Monitör hariç 1.600 tl ye denk geliyor..

@GCN'nin sisteminden SSD'yi çıkarıp işlemciyi i3 6100 yapmanızı tavsiye ederim. Tabi bu benim düşüncem, ben olsam öyle yapardım. Onun da görüşlerini almanızı öneririm.

@GCN GTX 750 Ti R7 360 dan daha az güç tüketiyor diye biliyorum. Bence de SSD çıkartıp i3 6100 yapmanız daha doğru olur. HDD de olursa daha iyi olur. Kasayı da Aerocool GT Black Edition 500 Watt yaparsanız bence daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sistemi topladım verdiğiniz fikirler için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…