APU PC almak mantıklı mı?

Gcn22

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler şimdiden Zafer bayramımız kutlu olsun.

Bilgisayarım çok eskidiğinden yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum normalde çok fazla PC oyuncusu değilim yani Online espor oyunları dışı hikayeli oyunları çok oynamam her zaman konsoldan oynadığım için ama şu anki çevremdeki herkes oyunları PC'den oynadığından bende yenilemek istiyorum böyle bir durumda.

Yeni güncel oyunları APU bilgisayar oynatır mı yoksa üstüne daha para verip vatandan RX 6600 veya RTX 4060 sistem almak mı mantıklı?

bana kalırsa apu sistem almak ofis kullanımı dışında saçma 4060 alman senin için iyi olur

bana kalırsa apu sistem almak ofis kullanımı dışında saçma 4060 alman senin için iyi olur
Onu düşündüm hocam ama hikayeli oyunları konsoldan oynadığım için böylesine bir sisteme para vermekte biraz koyacak gibi yine de önerin için sağol

Onu düşündüm hocam ama hikayeli oyunları konsoldan oynadığım için böylesine bir sisteme para vermekte biraz koyacak gibi yine de önerin için sağ ol

Hocam FPS oyunlarındada ekran kartı önemli konsol olarak ne kullanıyorsunuz sadece merak attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…