APU sistem almak pişmanlıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana yollayabilirsin dostum. Kurtarayım seni bu rezalet şeyden. Evinde falan durdurma bu radyasyonlu çöp parçasını.

Yeni nesil Ryzen APU'lar GT1030/RX550 gücünde, CP22077 dışında düşük ayarlarda oynatmadığı oyun görmedim 1080P/720P de.
Aynı zamanda Ryzen APU'larının altın kuralı çift kanallı yüksek frekanslı RAM kullanmaktır.

Vega 8 bile GT 1030 gücünde, RX 550'den iyi. Vega 11 ile 750Tİ tokatlarsınız.

Tüm teknoloji sayfaları, tüm YouTube kanalları, tüm forumlar sırf sponsorluk parası için insanlara çok iyiymiş, gereksinimleri karşılıyormuş gibi anlatmasaydı insanlar bu kadar çok APU sistemlere yönelmeyip pişman olmazdı. Burada suçlu varsa neden alınmamasıyla ilgili gerçekleri söylemeyen sponsorluk paralarını ezen kişiler.

Aldığınız sistemdeki neredeyse her şey sorunlu. Bize sorsaydın çok iyi bir APU sistemin olurdu. APU pişmanlık değildir. Bütçesi olmayan ama oyun oynamak isteyenler için gayet uygundur. Kendi bilgisizliğinizi APU sistemlere yüklemeyin.

Bir yıldır APU sistem kullanıyorum. Hem de 2200G Vega 8

Diğer bileşenleri kalitesiz ise RAM Dual değilse performans alamazsınız.
Başlık tamamı ile kötüleme maksatlı açılmış belli.

Konuyu kilitleyin bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…