APU Sistem Bellek Ayarlama

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
APU sistemde ekran kartı için ayrılan alan 512 MB ben onu 2 GB yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Anakartım Gigabyte.

Şu resimdeki gibi değiştirilebilir. Bazı anakartlarda Intagred Graphic Force, yani dahili ekran kartını zorla işareti seçilmeden bellek seçme bölümü açılmaz. Benimkinde öyle.

Nasıl değişmez. Bu benimki.

Bu da o ayara girdiğim yer. Sonra IG Force işareti seçilecek, oradan ayarlarsın.

Merhabalar hocam benim anakart ASUS B-350-M K Pirime kasaya bağlı 16 gb ram var kullanılabilir 14 gb ekran kartı taktım ve apu dan grafik belleğini kaldırmak istiyorum bios ayarlarına girdim fakat bulamadım asusun ve msı bios ayarları değişik bunu nasıl kaldırıcaz yardımcı olabilirseniz sevişnirim
şimdiden teşekkurler

Şu aşağıdaki gibi bir ayar olması lazım, sizin BIOS'u göremediğim için tam tamına bilemem ama IGFX gördüğün yeri karıştır.Genelde Advanced/NB gibi alt sekmelerde olur. Oradan aşaıdaki gibi IGFX yerine PCI seçeceksin, yani hariciyi kullan demek. IGFX olursa dahiliyide kullanabilirsin anlamında.

Kardeşim sistem bilgilerimi yazsam benim bios için bu ayar yerini bulabilir misin ben kafayı yiyeceğim yoksa ?

Güncel olarak soruyorum arkadaşımın laptopu acer amd a10 leptop fakat rami gpu ya aktaramıyorum bios fotoğrafınıda atacağım yardımcı olma şansınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…