Melezali Yoctopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Yeni ekran kartı aldım bilgisayara taktım kablolalırı ekran kartına bağladım. BIOS'tan entegrated Graphics disabled yaptım ancak oyunlarda hala CPU kullanıyor.
Yeni ekran kartı aldım bilgisayara taktım kablolalırı ekran kartına bağladım. BIOS'tan entegrated Graphics disabled yaptım ancak oyunlarda hala CPU kullanıyor.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #2 Driver güncellemesi yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS Melezali Yoctopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 arda_g dedi: Driver güncellemesi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Kurulumunu yaptım AMD'den kurulum sihirbazını indirdim şu an güncel. Artı 0 Eksi
arda_g dedi: Driver güncellemesi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Kurulumunu yaptım AMD'den kurulum sihirbazını indirdim şu an güncel.
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 BIOS'tan geçerli görüntü cihazını değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS Melezali Yoctopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 arda_g dedi: BIOS'tan geçerli görüntü cihazını değiştir. Genişletmek için tıkla... BIOS da hangi ayar peki detaylı açıklar mısın? Artı 0 Eksi
arda_g dedi: BIOS'tan geçerli görüntü cihazını değiştir. Genişletmek için tıkla... BIOS da hangi ayar peki detaylı açıklar mısın?
arda_g Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX 3060 İntel Core İ3 12100f 1x16 CORSAİR 3600 WD 500 Ssd Asus Prime H610 Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Melezali dedi: BIOS da hangi ayar peki detaylı açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı ayarı" Artı 0 Eksi
Melezali dedi: BIOS da hangi ayar peki detaylı açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı ayarı"
KS KS Melezali Yoctopat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #7 arda_g dedi: Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama hala CPU kullanıyor arda_g dedi: Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı ayarı" Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama hala CPU kullanıyor Son düzenleme: 6 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
arda_g dedi: Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama hala CPU kullanıyor arda_g dedi: Anakart modeline göre değişir ben eski nesil BIOS'lu bir PC kullanıyorum. İnternetten kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz "BIOS görüntü cihazı ayarı" Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama hala CPU kullanıyor