S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 15 Ocak 2021 #11 Çok rahat oynanır, emülatör PUBG'yi geçtim düz PUBG Lite bile oynarsınız. Emülatör ile oynayıp performans kaybetmeye gerek yok.
Çok rahat oynanır, emülatör PUBG'yi geçtim düz PUBG Lite bile oynarsınız. Emülatör ile oynayıp performans kaybetmeye gerek yok.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #12 Yaşar Koruroğlu dedi: Alirsam ilerki zamanlarda ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda yapmanızı öneririm ciddi performans artışı oluyor APU sistemlerde.
Yaşar Koruroğlu dedi: Alirsam ilerki zamanlarda ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda yapmanızı öneririm ciddi performans artışı oluyor APU sistemlerde.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #13 Bu arada bütçeniz ne kadar ve alacağınız sistem hangisi?
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 619 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ocak 2021 #14 anonim99 dedi: En kısa zamanda yapmanızı öneririm ciddi performans artışı oluyor APU sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Yardimlariniz için teşekkürler.
anonim99 dedi: En kısa zamanda yapmanızı öneririm ciddi performans artışı oluyor APU sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Yardimlariniz için teşekkürler.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ocak 2021 #15 Samotne Ciasteczka dedi: Çok rahat oynanır, emülatör PUBG'yi geçtim düz PUBG Lite bile oynarsınız. Emülatör ile oynayıp performans kaybetmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı açtım; LoL Wild Drift, Dancing Line, Mobile Legends gibi oyunları 1080p'de çok güzel oynadım APU sistem ile.
Samotne Ciasteczka dedi: Çok rahat oynanır, emülatör PUBG'yi geçtim düz PUBG Lite bile oynarsınız. Emülatör ile oynayıp performans kaybetmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı açtım; LoL Wild Drift, Dancing Line, Mobile Legends gibi oyunları 1080p'de çok güzel oynadım APU sistem ile.
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 619 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ocak 2021 #16 Salih_Emre dedi: Bu arada bütçeniz ne kadar ve alacağınız sistem hangisi? Genişletmek için tıkla... Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunu dusunuyorum
Salih_Emre dedi: Bu arada bütçeniz ne kadar ve alacağınız sistem hangisi? Genişletmek için tıkla... Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bunu dusunuyorum