APU sistem hikayeli oyun oynatır mı?

Woodzy

Hectopat
Daha fazla  
PC almak istiyorum ama fiyatlar malum bende APU alırım dedim ama bir arkadaşım hikayeli oyunları oynatmaz dedi çok ağır oyunlar oynamayacağım CS:GO ağırlıklı Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayacagım kısacasi şu an APU sistem alınır mı?

apu hele intelse gta yı unut derim ama fps cs go valorant hiç sıkıntı yaşamazsın bende i3 1125g4 işlemcili apu sistem var gta 5 de oynuyorum saatlerce ama bazen ısındıktan sonra takılmaya başlıyor ve bu can sıkıyor ama cs go valo 100 250 fps arası oyanaır

PC almak istiyorum ama fiyatlar malum bende APU alırım dedim ama bir arkadaşım hikayeli oyunları oynatmaz dedi çok ağır oyunlar oynamayacağım CS:GO ağırlıklı Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayacagım kısacasi şu an APU sistem alınır mı?
CS Valorantı rahat oynarsın ancak GTA 5 için aynı şeyi söyleyemem. Şuan APU sistem Pc alacak bütçen yoksa mantıklı ilerde 2. el ekran kartı bulur takarsın kullanmaya devam edersin.

Hocam bu paraya almak hiç mantıklı değil. YouTube kanallarının kampanyalı sistemlerini bekleyin bence. Bu fiyatlara 6600 denk getirirseniz çok güzel olur.

Ya aslinda su 1hafta icinde almak istiyorum bayağıdır bekliyorum cunku sızın onerebileceginiz bu fıyat bandında daha iyi sistemler var mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı