PC almak istiyorum ama fiyatlar malum bende APU alırım dedim ama bir arkadaşım hikayeli oyunları oynatmaz dedi çok ağır oyunlar oynamayacağım CS:GO ağırlıklı Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayacagım kısacasi şu an APU sistem alınır mı?
CS Valorantı rahat oynarsın ancak GTA 5 için aynı şeyi söyleyemem. Şuan APU sistem Pc alacak bütçen yoksa mantıklı ilerde 2. el ekran kartı bulur takarsın kullanmaya devam edersin.PC almak istiyorum ama fiyatlar malum bende APU alırım dedim ama bir arkadaşım hikayeli oyunları oynatmaz dedi çok ağır oyunlar oynamayacağım CS:GO ağırlıklı Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayacagım kısacasi şu an APU sistem alınır mı?
Hocam bu paraya almak hiç mantıklı değil. Youtube kanallarının kampanyalı sistemlerini bekleyin bence. Bu fiyatlara 6600 denk getirirseniz çok güzel olur.sistem
bu sistemi almak istiyorum
Hocam bu paraya almak hiç mantıklı değil. YouTube kanallarının kampanyalı sistemlerini bekleyin bence. Bu fiyatlara 6600 denk getirirseniz çok güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.