Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2021 #11 Erkandanotesi dedi: Vega8 default olarak 2GB alıyor, arttırma konusunda bir bilgim yok maalesef. Konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, çok teşekkür ediyorum ilginize, iyi günler/forumlar. @The Man From E.A.R.T.H. Hocam merhabalar. İletişim adresi verebilir misiniz acaba? Bir ilanınız hakkında görüşmek istiyorumda. Mesaj sınırım olduğu için ilanınıza yazamıyorum. Son düzenleme: 2 Ekim 2021
Erkandanotesi dedi: Vega8 default olarak 2GB alıyor, arttırma konusunda bir bilgim yok maalesef. Konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, çok teşekkür ediyorum ilginize, iyi günler/forumlar. @The Man From E.A.R.T.H. Hocam merhabalar. İletişim adresi verebilir misiniz acaba? Bir ilanınız hakkında görüşmek istiyorumda. Mesaj sınırım olduğu için ilanınıza yazamıyorum.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.179 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Ekim 2021 #12 Konuya ekledim, istek atınca bu mesajı alıntılayıp eklediğinizi belirtin lütfen, sürekli durmasını istemiyorum çünkü.
Konuya ekledim, istek atınca bu mesajı alıntılayıp eklediğinizi belirtin lütfen, sürekli durmasını istemiyorum çünkü.
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2021 #13 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Konuya ekledim, istek atınca bu mesajı alıntılayıp eklediğinizi belirtin lütfen, sürekli durmasını istemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Yazmış olduğunuz iletişim adresi Discord için mi? Eğer Discord ise ekledim hocam.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Konuya ekledim, istek atınca bu mesajı alıntılayıp eklediğinizi belirtin lütfen, sürekli durmasını istemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Yazmış olduğunuz iletişim adresi Discord için mi? Eğer Discord ise ekledim hocam.