APU sistem için hangi anakart tercih edilmeli?

Wardom

Hectopat
Yer
İstanbul
MSI A520M-A Pro AMD A520 soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming anakart.
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming (oyuncu) anakart.
ASUS Prime A520M-K AMD A520 soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX anakart.
ASUS Prime B450M K II AMD B450 soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX anakart.

Hazır sistem alacağımda bu anakartlardan hangisini tercih etmem daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi giriş seviyesi anakartlardır, 2 ram slotu ve 1 m2 slotları bulunur. B tercih etmen ileriye dönük bir tercih olacaktır, 4 ram slotu ve bazen 2 ye kadar çıkan m2 slot modelleri bulunur. Ayrıca ben de bir A320M-K kullanıcısı olarak hepsinde mi bilmiyorum ama A serisi anakartlarda rgb control bulunmuyor, misal ben de custom ARGB fanlar var ama aurasync destekli olmadığı için (anakart) custom renk atayamıyorum.

A serisi giriş seviyesi anakartlardır, 2 RAM slotu ve 1 M.2 slotları bulunur. B tercih etmen ileriye dönük bir tercih olacaktır, 4 RAM slotu ve bazen 2'ye kadar çıkan M.2 slot modelleri bulunur. Ayrıca ben de bir A320M-K kullanıcısı olarak hepsinde mi bilmiyorum ama a serisi anakartlarda RGB Control bulunmuyor, misal ben de Custom ARGB fanlar var ama AuraSync destekli olmadığı için (anakart) Custom renk atayamıyorum.

Başındaki "a"dan mı bahsediyoruz yoksa a Pro kısmındaki mi?
Kontrolcü bulunmama mevzusu ASUS için geçerli değil mi?

Son düzenleme:
MSI B450M-A Pro Max anakartı alabilirsin.

Bu konu da pek tavsiye edilmediğini gördüm normalde MSI tercih ederdim fakat ASUS edeceğim bu sefer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı