APU sistem Minecraft'ta GPU'yu %1 kullanıyor

@Clowzydd Oyunda gene devreye girmiyor mu harici kart onu denediniz mi? Sizin durum farklı, sizde kart direkt hiç devreye girmiyor. Orada direkt görüntüyü vermesinden bahsediyor.
hocam geç cevap verdim pardon Roblox a falan girdiğimde r7 yi kullanıyor birde bişey sorucam ben laptopa gta 5 indirdim ama hiçbir ayar yapamıyorum vram 512 gözüküyor

gta 5 de r5 graphics kullanıyor

Roblox'ta kullanıp GTA'da kullanmıyorsa oyunla alakalı sorun var herhalde, orijinal mi GTA?
ne yazıkki korsan ama diğer bazı arkadaşlarımda gta 5 korsan olmasına rağmen onlarda hariciyi kullanıyor

Roblox'ta kullanıp GTA'da kullanmıyorsa oyunla alakalı sorun var herhalde, orijinal mi GTA?
keşke zamanında epicgames ten beleşe alabilseydim ama ozaman pc bile yoktu

Minecraft shader kurmak istiyordum ama kuramıyorum

@Clowzydd Ayar falan da yapamıyorum demiştiniz, muhtemelen oyunla alakalıdır benim aklıma tek bu geliyor farklı oyunlarda sıkıntısız çalıştığına göre.
hocam adanmış vram arttırırsam r7 m340 da fpsde artarmı arttıramıyorum ama

birde r5i devre dışı bırakırsam windows basic render r7 yi devre dışı bırakırsam yine windows basic rendera geçyior eğer birini kaldırırsam diğeride kalkıyor pc den

söylemeyi unttum laptop markası hp ama pek duyulmamış bir modeli var

HP Dizüstü - 15-ba010nt (ENERGY STAR)​

iGPU olmadığı için harici kartın VRAM'ini yazılımsal olarak ayarlayamazsınız, o kartta normalde zaten 2 GB VRAM var. 512 MB gözükme sebebi IGPU'nun çalışmasıdır.
igpu biostan kapatamıyorum windowstan kapatmanın bir yolu yokmu kilitli biosum advanced graphics kısmı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…