Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı?
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #2 Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Kasa ve güç kaynağı birazcık şey.
Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Kasa ve güç kaynağı birazcık şey.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 1 Kasım 2020 #3 Bende GameGaraj'dan APU sistem almayı düşünüyorum hocam orayı da önerebilirim.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #4 Güzel sistem. Seneye güzel bir ekran kartıyla güzelleştirebilirsiniz sistemi.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 1 Kasım 2020 #5 Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... PSU rezalet zaten onu siz de biliyorsunuzdur. Sistemde depolama göremedim. Onun dışında iyi sayılır. Bir tavsiye vereyim bence 1500TL ile 3400G ve 16GB RAM almak yerine 8GB RAM, R3 3100 ve RX550 ekran kartı alın. Benzer fiyata daha iyi olur.
Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... PSU rezalet zaten onu siz de biliyorsunuzdur. Sistemde depolama göremedim. Onun dışında iyi sayılır. Bir tavsiye vereyim bence 1500TL ile 3400G ve 16GB RAM almak yerine 8GB RAM, R3 3100 ve RX550 ekran kartı alın. Benzer fiyata daha iyi olur.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 1 Kasım 2020 #6 RAM' i çift slot 8x2 almanız size çok büyük fayda sağlar. Ayrıca depolama birimi yok. Fortnite oynayabilirsiniz rahatlıkla diye düşünüyorum. Kendiniz de bildiğiniz üzere PSU kötü.
RAM' i çift slot 8x2 almanız size çok büyük fayda sağlar. Ayrıca depolama birimi yok. Fortnite oynayabilirsiniz rahatlıkla diye düşünüyorum. Kendiniz de bildiğiniz üzere PSU kötü.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #7 55superx dedi: PSU rezalet zaten onu siz de biliyorsunuzdur. Sistemde depolama göremedim. Onun dışında iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... Demeye unutmuşum pardon. Elimde SSD ve HDD mevcut.
55superx dedi: PSU rezalet zaten onu siz de biliyorsunuzdur. Sistemde depolama göremedim. Onun dışında iyi sayılır. Genişletmek için tıkla... Demeye unutmuşum pardon. Elimde SSD ve HDD mevcut.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #8 APU sistem AAA oyunlar hariç iyidir ama kendiniz toplarsanız daha iyi bir sistem olur. RAM 8x2 16GB ve yüksek frekans olması gerek.
APU sistem AAA oyunlar hariç iyidir ama kendiniz toplarsanız daha iyi bir sistem olur. RAM 8x2 16GB ve yüksek frekans olması gerek.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 1 Kasım 2020 #9 Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal RAM ile oynarsınız Fortnite.
Fernando Muslera dedi: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA Güç kaynağı dışında sistem nasıl? Fortnite'i 720P'de rahat oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çift kanal RAM ile oynarsınız Fortnite.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #10 qweqweee dedi: APU sistem AAA oyunlar hariç iyidir ama kendiniz toplarsanız daha iyi bir sistem olur. RAM 8x2 16GB olması gerek. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. O bellekten 2 tane seçtim.
qweqweee dedi: APU sistem AAA oyunlar hariç iyidir ama kendiniz toplarsanız daha iyi bir sistem olur. RAM 8x2 16GB olması gerek. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten. O bellekten 2 tane seçtim.