Selam,
RTX 3080 kaldıracak bir APU sistem önerebilir misiniz? RTX 3080'i ucuza buldum sonra ekleyeceğim.
Selam,
RTX 3080 kaldıracak bir APU sistem önerebilir misiniz? RTX 3080'i ucuza buldum sonra ekleyeceğim.
3080'i 2K da kullanacağım mesela Sinerji'den ekran kartsız bir sistemi kendim oluştursam taksit seçeneği var mıdır? İncehesap'ta olabilir.
APU yerine normal ekran kartsız sistem toplayın.3080'i 2K da kullanacağım mesela Sinerjiden ekran kartsız bir sistemi kendim oluştursam taksit seçeneği var mıdır? İnceHesapta olabilir.
Evet öyle yapmayı düşündüm fakat PC toplama sihirbazlarında taksitlendirme var mı onu bilemiyorum.Alsan bile zaten darboğazdan dolayı tam performans alamayacaksın.
APU yerine normal ekran kartsız sistem toplayın.
Evet öyle yapmayı düşündüm fakat PC toplama sihirbazlarında taksitlendirme var mı onu bilemiyorum.
O konuda çok bir bilgim yok. Araştırıp öğrenebilirsin.Evet öyle yapmayı düşündüm fakat PC toplama sihirbazlarında taksitlendirme var mı onu bilemiyorum.
Kusura bakmayın hocam fark edemedim APU için 8-10K arası bir bütçem var.Bütçe nedir hocam hala söylemediniz.
Kusura bakmayın hocam fark edemedim APU için 8-10k arası bir bütçem var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.