Herkese iyi Sosyaller.
Bir yakınım için sistem toplamak istiyorum.
İnternette gezinme ve arada Knight LoL tarzı oyunlar oynayacak.
DDR4 mü DDR5 mi daha iyi olur bilemedim.
O yüzden APU düşündüm ama hangi APU daha iyi bilmiyorum.
Bütçe belirli değil F/P bir şey olsun yeterli.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
400-500W PSU.
Mesh bir tane kasa.
Diye düşündüm önerilerinizi bekliyorum.
Herkese iyi Sosyaller.
Bir yakınım için sistem toplamak istiyorum.
İnternette gezinme ve arada Knight LoL tarzı oyunlar oynayacak.
DDR4 mü DDR5 mi daha iyi olur bilemedim.
O yüzden APU düşündüm ama hangi APU daha iyi bilmiyorum.
Bütçe belirli değil F/P bir şey olsun yeterli.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
400-500W PSU.
Mesh bir tane kasa.
Diye düşündüm önerilerinizi bekliyorum.
Hocam şu an APU sistemlerin fiyatları ne bilmiyorum. DDR4 ve DDR5 de bayağı bir değişiyor. Olabilecek en düşük bütçede F/P bir sistem toplamak istiyordum.
Hocam şu an APU sistemlerin fiyatları ne bilmiyorum. DDR4 ve DDR5 de bayağı bir değişiyor. Olabilecek en düşük bütçede F/P bir sistem toplamak istiyordum.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Heh şimdi oldu hocam sağ olun.
Ryzen 8500G veya 8600G hakkında ne düşünüyorsunuz bayağı iyi ekran kartları var diye biliyorum.
Ek olarak 7600 de hangi dahili ekran kartı var.
Heh şimdi oldu hocam sağ olun.
Ryzen 8500G veya 8600G hakkında ne düşünüyorsunuz bayağı iyi ekran kartları var diye biliyorum.
Ek olarak 7600 de hangi dahili ekran kartı var.