MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #11 Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin.
Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #12 MükreminT dedi: Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200F'nin genel performansı nasıldır? Özellikle CS:GO oynayacağım için işlemci önemli oluyor. Yani sizce ortalama kac FPS verir?
MükreminT dedi: Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200F'nin genel performansı nasıldır? Özellikle CS:GO oynayacağım için işlemci önemli oluyor. Yani sizce ortalama kac FPS verir?
H8smokers Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 394 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #13 WiSo dedi: Ryzen 3 1200F'nin genel performansı nasıldır? Özellikle CS:GO oynayacağım için işlemci önemli oluyor. Yani sizce ortalama kac FPS verir? Genişletmek için tıkla... O sistem APU sistemden daha fazla fps verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum.
WiSo dedi: Ryzen 3 1200F'nin genel performansı nasıldır? Özellikle CS:GO oynayacağım için işlemci önemli oluyor. Yani sizce ortalama kac FPS verir? Genişletmek için tıkla... O sistem APU sistemden daha fazla fps verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #14 H8smokers dedi: O sistem APU sistemden daha fazla FPS verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı etkiler mi darboğaz? Çünkü ileride işlemci değişirim fakat darboğaz zarar verir mi?
H8smokers dedi: O sistem APU sistemden daha fazla FPS verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı etkiler mi darboğaz? Çünkü ileride işlemci değişirim fakat darboğaz zarar verir mi?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #15 WiSo dedi: Çok aşırı etkiler mi darboğaz? Çünkü ileride işlemci değişirim fakat darboğaz zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Yani idare edecektir sizi değişene kadar her türlü çok aşırı bir darboğaz olmaz.
WiSo dedi: Çok aşırı etkiler mi darboğaz? Çünkü ileride işlemci değişirim fakat darboğaz zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Yani idare edecektir sizi değişene kadar her türlü çok aşırı bir darboğaz olmaz.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #16 MükreminT dedi: Yani idare edecektir sizi değişene kadar her türlü çok aşırı bir darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu darboğaz olayı ekran kartını zorlayacak bir işlem yapıldığı zaman ortaya cikiyor sanirim. Yani grafiği çok iyi olmayan oyunlarda sıkıntı yaşatmaz değil mi?
MükreminT dedi: Yani idare edecektir sizi değişene kadar her türlü çok aşırı bir darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu darboğaz olayı ekran kartını zorlayacak bir işlem yapıldığı zaman ortaya cikiyor sanirim. Yani grafiği çok iyi olmayan oyunlarda sıkıntı yaşatmaz değil mi?
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 15 Ağustos 2021 #17 H8smokers dedi: O sistem APU sistemden daha fazla fps verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam.
H8smokers dedi: O sistem APU sistemden daha fazla fps verir. Ryzen 3 1200 ile 1650'nin darboğaz yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmaz hocam.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #18 MükreminT dedi: Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde sadece anakartı BIOSTAR B450 yaparak almayı planlıyorum. Bu anakart sorun oluşturur mu? Yani sağlam marka midir?
MükreminT dedi: Aquarius 3A-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bütçenin 300 TL üzerinde eğer arttırabilirsen bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde sadece anakartı BIOSTAR B450 yaparak almayı planlıyorum. Bu anakart sorun oluşturur mu? Yani sağlam marka midir?