ardanizm Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 144Hz bir monitör alacağım HDMI + VGA destekli bir monitör, ekran kartsız olduğundan korkuyorum görüntü alamazsam diye alır mıyım arkadaşlar? Alırsam da nereye takmam lazım HDMI kablosunu? not; Hdmı 2,0 kablo var (nokta çalışmıyor virgül koydum)
144Hz bir monitör alacağım HDMI + VGA destekli bir monitör, ekran kartsız olduğundan korkuyorum görüntü alamazsam diye alır mıyım arkadaşlar? Alırsam da nereye takmam lazım HDMI kablosunu? not; Hdmı 2,0 kablo var (nokta çalışmıyor virgül koydum)
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Ekim 2021 #2 Anakart modeli nedir? Eğer anakart üzerinde HDMI çıkışı varsa kabloyu oraya takman gerekli. Artı 0 Eksi
M mchthrkn Megapat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Şu an nasıl görüntü alıyorsun ki? Anakartta HDMI çıkışı varsa alırsın ki olmaması imkansız gibi bir şey zaten. Artı 0 Eksi
Şu an nasıl görüntü alıyorsun ki? Anakartta HDMI çıkışı varsa alırsın ki olmaması imkansız gibi bir şey zaten.
KS KS ardanizm Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 KuoNN dedi: Anakart modeli nedir? Eğer anakart üzerinde HDMI çıkışı varsa kabloyu oraya takman gerekli. Genişletmek için tıkla... A320M DDR4 S+V+GL AM4 Anakart anakart bu pc ben de değil şuan yeni aldım kargoda mchthrkn dedi: Şu an nasıl görüntü alıyorsun ki? Anakartta HDMI çıkışı varsa alırsın ki olmaması imkansız gibi bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: Anakart modeli nedir? Eğer anakart üzerinde HDMI çıkışı varsa kabloyu oraya takman gerekli. Genişletmek için tıkla... A320M DDR4 S+V+GL AM4 Anakart anakart bu pc ben de değil şuan yeni aldım kargoda mchthrkn dedi: Şu an nasıl görüntü alıyorsun ki? Anakartta HDMI çıkışı varsa alırsın ki olmaması imkansız gibi bir şey zaten. Genişletmek için tıkla...
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Ekim 2021 #5 Ben B450M S2H ile goruntu alamadim bir turlu. İmkanim yettigince her yolu da denedim. Artı 0 Eksi
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Ekim 2021 #6 HDMI çıkışına sahip. Kullanabilirsin. Artı 1 Eksi
KS KS ardanizm Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #7 KuoNN dedi: HDMI çıkışına sahip. Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için, gönlüm rahatladı. Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: HDMI çıkışına sahip. Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için, gönlüm rahatladı.
M mchthrkn Megapat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #8 ardanizm dedi: A320M DDR4 S+V+GL AM4 Anakart anakart bu pc ben de değil şuan yeni aldım kargoda Genişletmek için tıkla... Anakartta HDMI çıkışı var, sıkıntı olmaz görüntü alırsın. Artı 0 Eksi
ardanizm dedi: A320M DDR4 S+V+GL AM4 Anakart anakart bu pc ben de değil şuan yeni aldım kargoda Genişletmek için tıkla... Anakartta HDMI çıkışı var, sıkıntı olmaz görüntü alırsın.
KS KS ardanizm Femtopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #9 mchthrkn dedi: Anakartta HDMI çıkışı var, sıkıntı olmaz görüntü alırsın. Genişletmek için tıkla... sağ olun Artı 0 Eksi
mchthrkn dedi: Anakartta HDMI çıkışı var, sıkıntı olmaz görüntü alırsın. Genişletmek için tıkla... sağ olun
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2021 #10 350070 dedi: Ben B450M S2H ile goruntu alamadim bir turlu. İmkanim yettigince her yolu da denedim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın bios sürümünün mevcut işlemcinizi desteklediğinden emin misiniz? Bios güncellemesi gerekiyorsa hiç bir şekilde görüntü alamazsınız. Artı 0 Eksi
350070 dedi: Ben B450M S2H ile goruntu alamadim bir turlu. İmkanim yettigince her yolu da denedim. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın bios sürümünün mevcut işlemcinizi desteklediğinden emin misiniz? Bios güncellemesi gerekiyorsa hiç bir şekilde görüntü alamazsınız.