Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 6 Mart 2022 #1 Merhaba. Benim laptopumda AMD Radeon 535 2 GB var. Lakin APU ekran kartım 2 GB RAM'imi alıyor. Bunu azaltamam mı? BIOS ayarlarım;
Merhaba. Benim laptopumda AMD Radeon 535 2 GB var. Lakin APU ekran kartım 2 GB RAM'imi alıyor. Bunu azaltamam mı? BIOS ayarlarım;
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #2 2GB değil 1 GB ram'ini kullanıyor, ayrıca apu ekran kartına ayrılan ram miktarını azaltmak performansta düşüşe sebep olur
2GB değil 1 GB ram'ini kullanıyor, ayrıca apu ekran kartına ayrılan ram miktarını azaltmak performansta düşüşe sebep olur
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 6 Mart 2022 #3 YagizAktug dedi: 2 GB değil 1 GB RAM'ini kullanıyor, ayrıca APU ekran kartına ayrılan RAM miktarını azaltmak performansta düşüşe sebep olur. Genişletmek için tıkla... İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu?
YagizAktug dedi: 2 GB değil 1 GB RAM'ini kullanıyor, ayrıca APU ekran kartına ayrılan RAM miktarını azaltmak performansta düşüşe sebep olur. Genişletmek için tıkla... İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu?
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #4 Dubreuil dedi: İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... tam olarak emin değilim ama galiba yok. (yanlış bilgi olabilir)
Dubreuil dedi: İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... tam olarak emin değilim ama galiba yok. (yanlış bilgi olabilir)
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 6 Mart 2022 #5 YagizAktug dedi: Tam olarak emin değilim ama galiba yok. (yanlış bilgi olabilir) Genişletmek için tıkla... Peki benim BIOS ayarlarımda nerede RAM'i kısabilirim yok gibi internette arayınca başka üst anakart modellerinde çıkıyor.
YagizAktug dedi: Tam olarak emin değilim ama galiba yok. (yanlış bilgi olabilir) Genişletmek için tıkla... Peki benim BIOS ayarlarımda nerede RAM'i kısabilirim yok gibi internette arayınca başka üst anakart modellerinde çıkıyor.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.060 Çözümler 51 6 Mart 2022 #6 Dubreuil dedi: İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... RAM alabilirsiniz? Zorunlu olarak APU sistem olduğu için 1GB alacaktır.
Dubreuil dedi: İyide zaten Radeon ekran kartı var. DDR4 olduğu içinde şu an RAM upgrade mümkün değil. RAM için yapabileceğim bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... RAM alabilirsiniz? Zorunlu olarak APU sistem olduğu için 1GB alacaktır.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2022 #7 st_140523 dedi: RAM alabilirsiniz? Zorunlu olarak APU sistem olduğu için 1GB alacaktır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ram upgrade mümkün değil demiş.
st_140523 dedi: RAM alabilirsiniz? Zorunlu olarak APU sistem olduğu için 1GB alacaktır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ram upgrade mümkün değil demiş.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.060 Çözümler 51 6 Mart 2022 #8 YagizAktug dedi: Arkadaş ram upgrade mümkün değil demiş. Genişletmek için tıkla... Laptop modelini söylerse araştırabilirim mümkün olup olmadığını, ha durumum yok ram alamam diyor ise o ayrı.
YagizAktug dedi: Arkadaş ram upgrade mümkün değil demiş. Genişletmek için tıkla... Laptop modelini söylerse araştırabilirim mümkün olup olmadığını, ha durumum yok ram alamam diyor ise o ayrı.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 6 Mart 2022 #9 st_140523 dedi: Laptop modelini söylerse araştırabilirim mümkün olup olmadığını, ha durumum yok RAM alamam diyor ise o ayrı. Genişletmek için tıkla... Yok parasal olarak bahsettim 16 GB kapasite var.
st_140523 dedi: Laptop modelini söylerse araştırabilirim mümkün olup olmadığını, ha durumum yok RAM alamam diyor ise o ayrı. Genişletmek için tıkla... Yok parasal olarak bahsettim 16 GB kapasite var.