APU sistem tavsiyesi

phqce

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde kasa toplamaya karar verdim ve Rampage'nin icewave 7X fanlı ve gayet geniş bir kasasını aldım yanına da Gametech 700W Gold PSU aldım. Hepiniz biliyorsunuz ki ekran kartı fiyatları çok uçuk seviyede bende bir süre idare etmek için APU sistem toplamak istedim. Ryzen 5 5600G tek kanal 16 GB RAM Gigabyte A520M k V2 anakart almayı düşünüyorum. Genellikle LoL, Valorant, CS2 oynayacağım arkada Discord Spotify falan açık olur. Bunların bana bir zararı olur mu öneriniz veya tavsiyeniz var mı?

Kusura bakma ama iki tane çöp almışsın. Ben olsam kullanmam onları. Özellikle de PSU'yu. Akım veren bomba resmen. Ya iade et, ya da sat. Bu arada RAM'ler öyle ayrı gayrı alınmaz. IC sorunu yaşarsın.

Kusura bakma ama iki tane çöp almışsın. Ben olsam kullanmam onları. Özellikle de PSU'yu. Akım veren bomba resmen. Ya iade et, ya da sat. Bu arada RAM'ler öyle ayrı gayrı alınmaz. Ic sorunu yaşarsın.

Hocam Gold sertifikalı ama yine de sorun çıkarır mı iade süresi geçti sanırım kasayı ekran kartını 3 fanlı alacağım için büyük aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı