VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #11 phqce dedi: Kasa Rampage sadece ve içi boş PSU'yu Gametech modüler 700W Gold Plus aldım. Genişletmek için tıkla... Dostum işte iki markada model farketmeksizin kötü. Arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor.
phqce dedi: Kasa Rampage sadece ve içi boş PSU'yu Gametech modüler 700W Gold Plus aldım. Genişletmek için tıkla... Dostum işte iki markada model farketmeksizin kötü. Arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor.
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 473 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #12 VarBişiler dedi: Dostum işte iki markada model farketmeksizin kötü. Arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adam aldim diyor. Biraz yardimci mi olsaniz hazir sistem atmak yerine.
VarBişiler dedi: Dostum işte iki markada model farketmeksizin kötü. Arkadaş bunu anlatmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adam aldim diyor. Biraz yardimci mi olsaniz hazir sistem atmak yerine.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #13 sinOpro1 dedi: Hocam adam aldim diyor. Biraz yardimci mi olsaniz hazir sistem atmak yerine. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapabilirim acaba? Almadan önce danışmak sence daha mantıklı değil mi? Ya iade edecek( süresi geçmiş sanırsam) ya da ikinci elden satacak. Gametech psuya ben sistem emanet etmezdim. Yine kasa idare eder.
sinOpro1 dedi: Hocam adam aldim diyor. Biraz yardimci mi olsaniz hazir sistem atmak yerine. Genişletmek için tıkla... Dostum ne yapabilirim acaba? Almadan önce danışmak sence daha mantıklı değil mi? Ya iade edecek( süresi geçmiş sanırsam) ya da ikinci elden satacak. Gametech psuya ben sistem emanet etmezdim. Yine kasa idare eder.