Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #11 andndar dedi: Tek RAM APU sistem için alınmaz. Genişletmek için tıkla... RAM'ın frekansı yüksek ve adamın bütçesi sınırlı ileride bir 8 GB daha alır. Böyle bile çoğu oyunu oynatır. İşlemci 2200G değil 3200G.
andndar dedi: Tek RAM APU sistem için alınmaz. Genişletmek için tıkla... RAM'ın frekansı yüksek ve adamın bütçesi sınırlı ileride bir 8 GB daha alır. Böyle bile çoğu oyunu oynatır. İşlemci 2200G değil 3200G.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Mart 2020 #12 Dryus dedi: Ne oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... andndar dedi: Bu sistemle yeni oyunlarda çok iyi FPS değerleri alabileceğini düşünmüyorum. Gerçi bu fiyata daha iyisi de olmaz ama Genişletmek için tıkla... Adam oyun oynayacağım dememiş. Bence normal kullanmak için istemiş.
Dryus dedi: Ne oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... andndar dedi: Bu sistemle yeni oyunlarda çok iyi FPS değerleri alabileceğini düşünmüyorum. Gerçi bu fiyata daha iyisi de olmaz ama Genişletmek için tıkla... Adam oyun oynayacağım dememiş. Bence normal kullanmak için istemiş.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 1 Mart 2020 #13 Esat Karaduman dedi: RAM'ın frekansı yüksek ve adamın bütçesi sınırlı ileride bir 8 GB daha alır. Böyle bile çoğu oyunu oynatır. İşlemci 2200G değil 3200G. Genişletmek için tıkla... Ah pardon 3200 olmasına dikkat etmedim o zaman uygun aslında.
Esat Karaduman dedi: RAM'ın frekansı yüksek ve adamın bütçesi sınırlı ileride bir 8 GB daha alır. Böyle bile çoğu oyunu oynatır. İşlemci 2200G değil 3200G. Genişletmek için tıkla... Ah pardon 3200 olmasına dikkat etmedim o zaman uygun aslında.
Shilded Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #14 andndar dedi: Bu sistemle yeni oyunlarda çok iyi fps değerleri alabileceğini düşünmüyorum. Gerçi bu fiyata daha iyisi de olmaz ama Genişletmek için tıkla... LoL oynamak yeterli benim icin Silinen üye dedi: Dönüştürücüye gerek yok. VGA kablosunu direkt anakarta tak. Eki Görüntüle 508448 Genişletmek için tıkla... Sistem için teşekkürler kesinlikle değerlendireceğim Silinen üye dedi: Monitörü VGA olduğuna göre çözünürlüğü muhtemelen düşük. Klasik oyunlarda güzel değerler alır. Genişletmek için tıkla... 1080p değilde 1050p olarak görünüyor Esat Karaduman dedi: Bence bunu al. Sadece 50 TL aşıyor. Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM var onu 2 kanal yaparım teşekkürler değerlendireceğim
andndar dedi: Bu sistemle yeni oyunlarda çok iyi fps değerleri alabileceğini düşünmüyorum. Gerçi bu fiyata daha iyisi de olmaz ama Genişletmek için tıkla... LoL oynamak yeterli benim icin Silinen üye dedi: Dönüştürücüye gerek yok. VGA kablosunu direkt anakarta tak. Eki Görüntüle 508448 Genişletmek için tıkla... Sistem için teşekkürler kesinlikle değerlendireceğim Silinen üye dedi: Monitörü VGA olduğuna göre çözünürlüğü muhtemelen düşük. Klasik oyunlarda güzel değerler alır. Genişletmek için tıkla... 1080p değilde 1050p olarak görünüyor Esat Karaduman dedi: Bence bunu al. Sadece 50 TL aşıyor. Genişletmek için tıkla... Tek kanal RAM var onu 2 kanal yaparım teşekkürler değerlendireceğim
Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #15 Shilded dedi: LOL oynamak yeterli benim icin. Sistem için teşekkürler kesinlikle değerlendireceğim 1080P değil de 1050P olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Onu alma bunu al hem işleci olarak önde hem de RAM. Dosya Ekleri Screenshot_20200301-213659_Chrome.jpg 106 KB · Görüntüleme: 40
Shilded dedi: LOL oynamak yeterli benim icin. Sistem için teşekkürler kesinlikle değerlendireceğim 1080P değil de 1050P olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Onu alma bunu al hem işleci olarak önde hem de RAM.
R Redburne Ziyaretçi 2 Mart 2020 #16 Esat Karaduman dedi: Onu alma bunu al hem işleci olarak önde hem de RAM. Genişletmek için tıkla... 3200G, 2200G'nin neredeyse aynısı. Alınmaz. RAM tek kanal, çok büyük eksi. En önemlisi ise Kasa ve PSU berbat. Gamepower alınmaz. Kesinlikle benim attığım sistemi alınız.
Esat Karaduman dedi: Onu alma bunu al hem işleci olarak önde hem de RAM. Genişletmek için tıkla... 3200G, 2200G'nin neredeyse aynısı. Alınmaz. RAM tek kanal, çok büyük eksi. En önemlisi ise Kasa ve PSU berbat. Gamepower alınmaz. Kesinlikle benim attığım sistemi alınız.