İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar APU sistem toplamayı düşünüyorum şimdi bu gücünü RAM'dan alıyor ya MHz'ye mi bakalım yoksa CL değerine mi? Veya APU sisetem toplamasamda merak ediyorum.
Arkadaşlar APU sistem toplamayı düşünüyorum şimdi bu gücünü RAM'dan alıyor ya MHz'ye mi bakalım yoksa CL değerine mi? Veya APU sisetem toplamasamda merak ediyorum.
HackerMulayim Decipat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.510 Çözümler 11 Yer Yer 1 Şubat 2021 #2 Dengeli bakmaya çalış. Bu RAM modeline bakabilirsiniz. İki adet XPG 8 GB DDR4 3000 MHz veya üstü RAM modelleri sizi yarı yolda bırakmaz.
Dengeli bakmaya çalış. Bu RAM modeline bakabilirsiniz. İki adet XPG 8 GB DDR4 3000 MHz veya üstü RAM modelleri sizi yarı yolda bırakmaz.
İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 HackerMulayim dedi: Dengeli bakmaya çalış. Bu RAM modeline bakabilirsiniz. İki adet XPG 8 GB DDR4 3000 MHz veya üstü RAM modelleri sizi yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım
HackerMulayim dedi: Dengeli bakmaya çalış. Bu RAM modeline bakabilirsiniz. İki adet XPG 8 GB DDR4 3000 MHz veya üstü RAM modelleri sizi yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler anladım