APU sistem VGA görüntü vermiyor

Qloth

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
22
Öncelikle herkese merhaba. B450M-S2H anakart ve Ryzen 3200G işlemci ile APU sistem topladık eski bir monitör var elimizde Samsung LCD ekran ama sadece VGA girişi var anakarta takıyorum ama görüntü vermiyor nedendir yardım edin lütfen. Bir de monitörü kapatıp açınca anlık olarak 1 sn görüntü veriyor hemen gidiyor masaüstünü görüyorum yani.
Yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar
 
Son düzenleme:
Laptop a bağladım VGA girişi var laptopta onda da aynı şeyi yaptı kapayıp açınca 1 saniye görüntü veriyor gidiyor Lenovo Ideapad laptop.
 
O zaman elinizdeki monitörde sıkıntı var. Televizyona bağlayıp bilgisayarın görüntüyü sıkıntısız verip vermediğine bakabilirsiniz. Bir de başka kablo ile deneyin. Belki kabloda da sıkıntı olmıuş olabilir.
 
Sistemde sorun yok o zaman. Başka VGA kablosuyla monitöre bağlantı yapın. Kabloda da sorun olabilir. eğer kablo sağlamsa monitörde sorun var demektir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı